Η McLaren βρήκε την αιτία εγκατάλειψης του Alonso στην Ισπανία

Σχετικά άρθρα

Fernando Alonso

Στους 8 βαθμούς παρέμεινε ο Fernando Alonso μετά από τον πέμπτο φετινό αγώνα. Ο Ισπανός δεν κατάφερε να ολοκληρώσει τον αγώνα στην πατρίδα του, καθώς η αξιοπιστία χτύπησε και πάλι το ιαπωνικό power unit. Οι μηχανικοί της Honda είχα δουλειά μπροστά τους, προκειμένου να βρουν τι ήταν αυτό που ανάγκασε τον Alonso να παρκάρει την MP4-31 στον 47ο γύρο.

Η έρευνα δεν έχει τελειώσει, ωστόσο αυτό που φαίνεται πως σταμάτησε τον κινητήρα του «El Nano» είναι η παροχή καυσίμου. Αυτό, όμως, που παραμένει αναπάντητο είναι τι προκάλεσε τη διακοπή αυτή στην παροχή καυσίμου, μιας και δεν υπήρξε καμία ένδειξη για μηχανική βλάβη, ώστε να επιλεγεί η συγκεκριμένη ρύθμιση.

Μάλιστα, εικάζεται πως ενδέχεται ο Ferni να επέλεξε κατά λάθος τη ρύθμιση αυτή, αλλά κάτι τέτοιο δεν έχει επιβεβαιωθεί. Το σημαντικό για τον Alonso και τη McLaren είναι πως ο συγκεκριμένος κινητήρας θα χρησιμοποιηθεί ξανά στο Μονακό, μιας και δεν υπήρξε μηχανικό πρόβλημα που προκάλεσε την εγκατάλειψη.

ΠηγήMotorsport

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Suzuki: Παραγωγή 30 εκατομμυρίων αυτοκινήτων στην Ινδία

Η Suzuki ανακοίνωσε ότι η συσσωρευμένη παραγωγή αυτοκινήτων ξεπέρασε τις 30 εκατομμύρια μονάδες στην Ινδία στο τέλος Μαρτίου. Η Ινδία γίνεται η δεύτερη χώρα -μετά...