Η GM θα αποζημιώσει τους ιδιοκτήτες των αυτοκινήτων με λάθη στην ετικέτα κατανάλωσης

Σχετικά άρθρα

Την περασμένη εβδομάδα, η GM ανακοίνωσε πως σταματά τις πωλήσεις των 2016 Buick Enclave, Chevrolet Traverse και GMC Acadia, λόγω λάθους στην ετικέτα κατανάλωσης των μοντέλων, στην οποία η αναγραφόμενη κατανάλωση είναι “1-2 mpg υψηλότερη απ’ όσο θα έπρεπε”, με εκπρόσωπο της εταιρίας να δηλώνει ότι αυτό οφείλεται σε μία λανθασμένη “μετάδοση πληροφοριών”.

Η GM έχει αρχίσει να εργάζεται πάνω σε ένα πρόγραμμα αποζημίωσης για τους 168.000 ανθρώπους που έχουν αγοράσει τα συγκεκριμένα αυτοκίνητα. Η επίσημη ανακοίνωση θα γίνει σε μια εβδομάδα, με την εταιρία είτε να δίνει μετρητά στους ιδιοκτήτες, είτε να τους παρέχει κάποια άλλης μορφής αποζημίωση. Η GM πάντως έχει δεχτεί ήδη μήνυση στην οποία μια εταιρία υποστηρίζει πως η αυτοκινητοβιομηχανία απέκρυψε την πραγματική οικονομία καυσίμου των μοντέλων της, με τους ιδιοκτήτες να πληρώνουν περισσότερα χρήματα για την αγορά των μοντέλων της.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Ford και GM εξετάζουν συνεργασίες για να ανταγωνιστούν τους Κινέζους

Τόσο η Ford όσο και η GM δήλωσαν πως εξετάζουν το ενδεχόμενο συνεργασιών για τη μείωση του κόστους των ηλεκτρικών αυτοκινήτων, προκειμένου να ανταγωνιστούν...
Autoblog.gr