H ιαπωνική αστυνομία πρόσθεσε 3 Nissan 370Z Nismo στο στόλο της

Σχετικά άρθρα

Nissan_370Z_NISMO_for_Japan_Police_02

Η αστυνομία του Los Angeles πήρε δύο Tesla Model S, η ιταλική απέκτησε δύο Alfa Romeo Giulia QV,  η αυστραλιανή ένα Lexus RC F και μια Mercedes-AMG GLE63 S Coupe, με την αντίστοιχη της Ιαπωνίας να έχει πιο sport προτιμήσεις.

Γι’αυτό και πρόσθεσε στο στόλο της τρία Nissan 370Z, τα οποία είναι ήδη σε υπηρεσία στο μητροπολιτικό κέντρο του Τόκιο και στο ειδικό τμήμα για περιπολίες υψηλής ταχύτητας.

Nissan_370Z_NISMO_for_Japan_Police_07

Όπως μπορεί να κατάλαβες από τις φωτογραφίες, τα αυτοκίνητα είναι στην Nismo έκδοση, κάτι που σημαίνει ότι διαθέτουν μπροστά προφυλακτήρα, εμπνευσμένος από το GT-R, LED φώτα ημέρας, μαύρα φωτιστικά σώματα, κόκκινες λεπτομέρειες, νέα πλαϊνά skirts, νέα αεροτομή, νέο πίσω προφυλακτήρα και αλουμινένιες σφυρήλατες ζάντες 19″ σε γκρι ανθρακί απόχρωση.

Nissan_370Z_NISMO_for_Japan_Police_06

Μηχανικά, κινούνται από τον V6 3,7-λίτρων κινητήρα, του παράγει 344 άλογα και συνδυάζεται μόνο με ένα 6-τάχυτο μηχανικό κιβώτιο. Τα 0-100 χλμ/ώρα τα κάνει σε 5,2 δευτερόλεπτα, με το 370Z να διαθέτει διπλό σύστημα εξάτμισης της Nismo, όπως και βελτιώσεις στην ανάρτηση. Φυσικά, διαθέτουν και τις κατάλληλες τροποποιήσεις ώστε να μπορούν να υπηρετούν σωστά τους οδηγούς, και ελπίζω να μην έχουν και αυτοί παράπονα, όπως οι αντίστοιχοι Γερμανοί συνάδερφοι τους με τις BMW Σειρά 3 Touring.

ΠηγήTwitter

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Ένα Lucid Air κάηκε ολοσχερώς μετά από πρόσκρουση σε στύλο στη Βαρσοβία

Το περιστατικό συνέβη στη διασταύρωση των οδών Aleja Niepodległosci και Antoniego Madalinskiego στην πρωτεύουσα της Πολωνίας, το πρωί της 19ης Απριλίου, όπου πληροφορίες από...