Προβλήματα ποιότητας ξανά για το Tesla Model X

Σχετικά άρθρα

zl9kaowatv5mnf8omfis

Πριν ένα μήνα διάβασες για τα διάφορα προβλήματα στην ποιότητα του Tesla Model X, που έχουν συναντήσει διάφοροι ιδιοκτήτες.

Σε πρόσφατη δοκιμή του αμερικάνικου περιοδικού Fortune, αυτό διαπίστωσε ότι ίσως δεν είναι αυτό που περιμένεις από ένα πολυτελές αυτοκίνητο 150.000 δολαρίων.

Ξεκινώντας από τα θετικά, το Fortune λάτρεψε το Model X για την ταχύτητα του, για το σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας, καθώς και για το ημι-αυτόνομο σύστημα. Από την άλλη ήταν λιγότερο ικανοποιημένοι με τον τρόπο λειτουργίας των καθισμάτων, τα οποία αφού τοποθετήσεις ένα παιδικό κάθισμα στη μεσαία σειρά καθισμάτων, αντί τα καθίσματα να κινούνται μαζί έτσι ώστε το μωρό να μην συμπιεστεί., αυτό κινείται και ακουμπάει τις πλάτες των εμπρός καθισμάτων. Εκτός αυτού, τα λαστιχάκια από τις falcon doors ξεφλουδίζουν και η μοκέτα συχνά έβγαινε από τη θέση της.

ΠηγήFortune

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η Nissan παρουσιάζει την πιλοτική γραμμή παραγωγής μπαταριών στερεάς κατάστασης

Η Nissan παρουσίασε σήμερα την -υπό κατασκευή- πιλοτική γραμμή παραγωγής μπαταριών στερεάς κατάστασης στο εργοστάσιό της στη Γιοκοχάμα της Ιαπωνίας. Η πιλοτική γραμμή στοχεύει...