Η Google αναζητά και άλλες συνεργασίες εκτός της FCA

Σχετικά άρθρα

googles-self-driving-car

Η Google και η Fiat Chrysler Automobiles ανακοίνωσαν στις αρχές του μήνα την μεταξύ τους συνεργασία, κατασκευάζοντας από κοινού 100 αυτόνομα Pacifica, αλλά όπως δήλωσε ο John Krafcik, ο επικεφαλής των αυτόνομων αυτοκινήτων της Google, ο γίγαντας του διαδικτύου επιθυμεί να προχωρήσει σε συνεργασίες και με άλλες αυτοκινητοβιομηχανίες.

Όπως δήλωσε στο Reuters, μιλά ήδη με πολλές αυτοκινητοβιομηχανίες, με την συνεργασία με την FCA να θέλει την αυτοκινητοβιονηχανία να κατασκευάζει τα αυτόνομα Pacifica στο εργοστάσιό της στο Μίτσιγκαν, και στη συνέχεια να τα παραδίδει στην Google, η οποία και θα τοποθετήσει πάνω τους τον απαραίτητο αυτόνομο εξοπλισμό, προτού αυτά ξεκινήσουν τις αυτόνομες δοκιμές τους στους δρόμους των Η.Π.Α, με την Google να έχει ολοκληρώσει ήδη περισσότερα από 2,4 εκατ. χλμ δοκιμών με τα αυτόνομα αυτοκίνητά, ενώ αναζητά προσωπικό, που για $20 την ώρα, του ζητά να “οδηγεί τα αυτόνομα αυτοκίνητά της.

ΠηγήReuters

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η Nissan παρουσιάζει την πιλοτική γραμμή παραγωγής μπαταριών στερεάς κατάστασης

Η Nissan παρουσίασε σήμερα την -υπό κατασκευή- πιλοτική γραμμή παραγωγής μπαταριών στερεάς κατάστασης στο εργοστάσιό της στη Γιοκοχάμα της Ιαπωνίας. Η πιλοτική γραμμή στοχεύει...