Βίαιη σύγκρουση μονοθεσίων F3 στην Αυστρία

Σχετικά άρθρα

f3 crash

Ο πρώτος αγώνας του πρωταθλήματος της Formula 3, που πραγματοποιείται στο Red Bull Ring, επισκιάστηκε από μια σφοδρότατη σύγκρουση, που ευτυχώς δεν είχε δυσάρεστα αποτελέσματα για την σωματική υγεία των οδηγών.

Ο Ryan Tveter βγήκε εκτός πίστας, και σήκωσε σκόνη κατά την επανείσοδο του, με αποτέλεσμα ο Zhi Cong Li, που ακολουθούσε, να μην τον δει εγκαίρως και να τον εμβολίσει από πίσω. Απόρροια της δυνατής σύγκρουσης ήταν ο Li να βρεθεί πολλά μέτρα στον αέρα, και να τουμπάρει αρκετές φορές.

Το μονοθέσιο σταμάτησε δίπλα σε αυτό του Pedro Piquet, που είχε με τη σειρά του τρακάρει και αυτός με τον Tveter. Ο Li έσπασε την φτέρνα του, που θα χρειαστεί χειρουργική επέμβαση, αλλά και τέσσερις σπονδύλους του, που δεν χρίζουν χειρουργικής επέμβασης.

 

Update: Per FOX Sports, a team statement said Li sustained broken bones in his heel that will require surgery and four fractured vertebrae that will not need surgery.

 

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Suzuki: Παραγωγή 30 εκατομμυρίων αυτοκινήτων στην Ινδία

Η Suzuki ανακοίνωσε ότι η συσσωρευμένη παραγωγή αυτοκινήτων ξεπέρασε τις 30 εκατομμύρια μονάδες στην Ινδία στο τέλος Μαρτίου. Η Ινδία γίνεται η δεύτερη χώρα -μετά...

Να τι συμβαίνει σε έναν κινητήρα εάν του βάλεις πολύ παραπάνω λάδι

Όλοι οι κινητήρες εσωτερικής καύσης απαιτούν λάδι για να λειτουργούν, αλλά τι γίνεται εάν βάλεις παραπάνω λάδι από αυτό που ορίζει ο κατασκευαστής; Μερικά...