Διέρρευσε ακόμα πιο σκληροπυρηνικό Renault Clio RS [Ανανεωμένο]

Σχετικά άρθρα

hotter_Renault_Clio_RS_06

[Ανανέωση 3] Επίσημο πλέον.

Αν λάβουμε σοβαρά υπόψη τις συγκεκριμένες φωτογραφίες, η Renault, σε μια περίεργη και ξαφνική κίνηση, φαίνεται ότι θα παρουσιάσει τις επόμενες μέρες μια ακόμα πιο σκληροπυρηνική έκδοση του Clio RS.

Οι φωτογραφίες διέρρευσαν από γαλλικό μέσο και δείχνουν το supermini της εταιρίας να φοράει ένα εξαιρετικά επιθετικό bodykit, με αρκετά φαρδύτερα φτερά, πιο μεγάλες πλαϊνές ποδιές, νέους προφυλακτήρες, μεγαλύτερα φρένα και αεροτομή.

hotter_Renault_Clio_RS_03

Το μοντέλο θα έχει την περιποίηση της Renault Sport, και εικάζεται ότι ο 1.6-λίτρων τετρακύλινδρος turbo βενζινοκινητήρας θα δυναμώσει επιπλέον 30 άλογα από την έκδοση του Clio R.S. 220 Trophy, και θα φτάσει τα 250 άλογα. Παραμένει άγνωστο το αν θα αυξηθεί και η ροπή, με αυτή του, αλλά η λογική λέει ότι θα είναι μεγαλύτερη από τα 260 Nm του Trophy (280 Nm με overboost).

13267949_960480780732396_4420704284753382270_n

Αν ισχύουν τα παραπάνω νούμερα, από πλευράς επιδόσεων αναμένεται να είναι γρηγορότερο από το Clio R.S. 220 Trophy, το οποίο για τα 0-100 χλμ/ώρα χρειάζεται 6,6 δευτερόλεπτα, με την τελική ταχύτητα να φτάνει τα 235 χλμ/ώρα.

[Ανανέωση 1] Φήμες θέλουν να το αυτοκίνητο να ονομάζεται Clio ΚΖ 01 και να φορά τον 2.0-λιτρο turbo κινητήρα του Megane RS απόδοσης μεταξύ 250 και 275 ίππων. Η παρουσίασή του θα γίνει στις 29 Μαΐου στο GP του Μονακό.

[Ανανέωση 2] Η Renault αναγκάστηκε να επιβεβαιώσει το αυτοκίνητο, το οποίο και θα παρουσιαστεί την Παρασκευή 27 Μαΐου, στο περιθώριο της έκθεσης του Μονακό.

[learn_more caption=”Δελτίο Τύπου”]

See you in Monaco to find out more about a very special Clio R.S.!

See you in Monaco to find out more about a very lio R.S.!

To mark its fortieth anniversary and celebrate Renault’s return as a Formula 1 team, Renault Sport will be unveiling a special version of Clio R.S. at the legendary Monaco Grand Prix.

“We successfully completed the project of a slightly crazy car. It was a joint effort by the Renault Sport Cars and Renault Sport Racing teams. This Clio R.S. refines the expertise of Renault Sport engineers whilst exploring new avenues for the future,” commented Patrice Ratti, Managing Director of Renault Sport Cars.

The entire Renault Sport team will be in Monaco on Friday, 27 May to demonstrate how Renault makes the connection between the racetrack and the road and to reveal what is behind the design of this very special Clio R.S.

[/learn_more]

ΠηγήFacebook

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Στις 2 Μαΐου τα αποκαλυπτήρια του Renault Symbioz

Από τις αρχές του έτους, η Renault έχει γνωστοποιήσει ότι ετοιμάζει ένα μεσαίο crossover, το οποίο θα ονομαστεί Symbioz. Σήμερα, η γαλλική εταιρία ανακοίνωσε...