H Renault θα φέρει τον αναβαθμισμένο της κινητήρα στο Μονακό

Σχετικά άρθρα

Renault F1 Power Unit

Ένα Grand Prix νωρίτερα θα δώσει η Renault στις ομάδες που προμηθεύει με κινητήρες τον νέο της αναβαθμισμένο power unit. Ο αρχικός προγραμματισμός ήταν να δοθεί αυτό στο GP του Καναδά, αλλά μετά τα πολύ καλά σχόλια που έκαναν όλοι οι οδηγοί που χρησιμοποίησαν την νέα αναβαθμισμένη έκδοση στις δοκιμές της Βαρκελώνης, έπεισαν την Renault να προχωρήσει πιο γρήγορα τον προγραμματισμό της.

Η Renault θα εφοδιάσει μόνο ένα από τα μονοθέσια των Red Bull και Renault με τον νέο αναβαθμισμένο power unit της. Ο ”τυχερός” οδηγός της Red Bull θα είναι ο Daniel Ricciardo, ενώ ο Kevin Magnussen θα είναι αυτός που θα λάβει την αναβάθμιση για την Renault.

AUTO - GRAND PRIX OF AUSTRALIA 2013

Ο επί κεφαλής εργασιών πίστας της Renault, Remi Taffin δήλωσε ότι το κέρδος του νέου κινητήρα θα είναι περίπου στο μισό δευτερόλεπτο, αναφέροντας χαρακτηριστικά:

Το power unit που χρησιμοποιούσαμε από τον αγώνα της Αυστραλίας ήταν ένα D-spec μοτέρ που υπήρχε από το τέλος του 2015. Κάναμε διάφορες δοκιμές κατά την διάρκεια του 2016 κάτι που μας πήγε πιο μπροστά σε διάφορους τομείς, όπως αυτόν του turbo. Το νέο αυτό μοτέρ έχει αναβαθμισμένο το σύστημα καύσης κάτι που θα κάνει τον κινητήρα εσωτερικής καύσης πιο δυνατό και πιο αποδοτικό. Το κέρδος αυτών των νέων αλλαγών θα φτάσει και το μισό δευτερόλεπτο τον γύρο.

Φυσικά, για την αναβάθμιση αυτή, χρησιμοποιήθηκαν μερικές μάρκες.

Χρησιμοποιήσαμε ένα μικρό μέρος των μαρκών μας για αυτή την αναβάθμιση.

ΠηγήGMM

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

GP Κίνας 2024: Άπιαστος Verstappen

Για έναν ακόμα ακόμα θαυμάσαμε το μεγαλείο της Red Bull και του Max Verstappen και ταυτόχρονα διασκεδάσαμε με τις μάχες για τις πίσω θέσεις. Ούτε...