Αύριο η παρουσίαση του νέου Peugeot 3008

Σχετικά άρθρα

all-new-peugeot-3008-teaser

Αύριο, 23 του μηνός, η Peugeot θα παρουσιάσει το νέο 3008 και αυτή είναι η τελευταία teaser φωτογραφία του, που μετά από λίγο photoshop, αποκαλύπτει πλήρως την μορφή του αυτοκινήτου, που πριν από μερικές ημέρες το είδαμε μέσα από το εργοστάσιο της γαλλικής εταιρίας. Η δεύτερη γενιά του 3008 έχει αποκτήσει crossover εμφάνιση, αφήνοντας πίσω το πολυμορφικό του χαρακτήρα, με την Peugeot να επιδιώκει αύξηση των πωλήσεων του μοντέλου, ειδικά όταν η αγορά διψά για όλο και περισσότερα crossovers. Φορά μεγάλη τραπεζοειδή μάσκα, λεπτούς προβολείς με LED φώτα ημέρας και χρωμιομένα διακοσμητικά.

Το νέο 3008, που θα τοποθετηθεί στην C crossover κατηγορία, θα κατασκευάζεται στην EMP2 πλατφόρμα και θα εξοπλίζεται με υπερτροφοδοτούμενους τρικύλινδρους και τετρακύλινδρους βενζινοκινητήρες και πετρελαιοκινητήρες, ενώ αργότερα θα αποκτήσει και plug-in υβριδική έκδοση. Η κίνηση θα μεταφέρεται είτε στον μπροστά, είτε και στους δύο άξονες, με τους κινητήρες να συνδυάζονται με μηχανικά και αυτόματα κιβώτια ταχυτήτων.

Peugeot i-Cockpit (3)

Στο εσωτερικό του θα υπάρχει η δεύτερη γενιά του i-Cockpit που υιοθετεί μια φουτουριστική εμφάνιση, με ψηφιακό πίνακα οργάνων 12,3 ιντσών, ο οποίος είναι πλήρως παραμετροποιήσιμος, με την Peugeot να υποστηρίζει πως η τοποθέτηση του πίνακα αρκετά ψηλά, βρίσκεται πάνω μέσα στο οπτικό πεδίο του οδηγού, κάτι που μεταφράζεται σε λιγότερη απόσπαση προσοχής, με τον οδηγό να διατηρεί το βλέμμα του στον δρόμο ανά πάσα στιγμή.

Peugeot i-Cockpit (1)

Στο κέντρο του ταμπλό υπάρχει μια οθόνη αφής 8″ του συστήματος ενημέρωσης και ψυχαγωγίας που υποστηρίζει Android Auto, Apple CarPlay και MirrorLink. Και οι δύο οθόνες μπορούν να δείξουν 3D πλοήγηση με πληροφορίες σε πραγματικό χρόνο, με το νέο i-Cockpit να διαθέτει πολύ λίγα φυσικά κουμπιά και διακόπτες, μιας και πολλές λειτουργίες έχουν ενσωματωθεί στο σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας.

Peugeot i-Cockpit (4)

Το νέο τιμόνι εξακολουθεί να έχει μικρή διάμετρο, με την κορυφή του να βρίσκεται 2 mm χαμηλότερα σε σχέση με πριν, έτσι ώστε να αυξηθεί η ορατότητα του ψηφιακού πίνακα οργάνων. Επίσης το νέο Peugeot 3008 θα εξοπλίζεται με ηχοσύστημα της Focal.

ΠηγήFocal

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Στις 2 Μαΐου τα αποκαλυπτήρια του Renault Symbioz

Από τις αρχές του έτους η Renault έχει γνωστοποιήσει ότι ετοιμάζει ένα μεσαίο crossover, το οποίο θα ονομαστεί Symbioz. Σήμερα, η γαλλική εταιρία ανακοίνωσε...

Την Δευτέρα 29 Απριλίου η παρουσίαση των ανανεωμένων Cupra Formentor και Leon

Τις ανανεωμένες εκδόσεις των Formentor και Leon θα παρουσιάσει Cupra την Δευτέρα 29 Απριλίου, με τα αυτοκίνητα να υιοθετούν τη νέα σχεδιαστική γλώσσα της...