Ο πιο αφοσιωμένος οδηγός του Nurburgring, χαλάει το κάθισμα του για να κάνει ένα γύρο

Σχετικά άρθρα

The most dedicated person to lap the Nürburgring

Να έχεις όνειρο να πας στο Nurburgring με το κατάλληλα διαμορφωμένο αυτοκίνητο σου για ένα γύρο στο Nordschleife, να το πραγματοποιείς πηγαίνοντας οδικώς από την Πολωνία, και να στο απαγορεύει ο κανονισμός της πίστας, επειδή έχεις full bucket αγωνιστικά καθίσματα.

Τι κάνεις; Τα θυσιάζεις για να πραγματοποιήσεις το πάθος σου. Αυτό ακριβώς συνέβη τις προηγούμενες μέρες, με έναν Πολωνό να φοράει στο εξαιρετικά βελτιωμένο Toyota GT86 του καθίσματα, τα οποία έχουν προστατευτικά και στο ύψος του κεφαλιού.

Ο κανονισμός της πίστας αναφέρει συγκεκριμένα για τις μέρες Touristenfahrten:

Φορτηγά και οχήματα με τα ακόλουθα χαρακτηριστικά ή/και συστήματα: full bucket καθίσματα (οδηγού και συνοδηγού), αναβαθμισμένα ή όχι αφαιρούμενα τιμόνια, σύστημα HANS (υποστήριξη κεφαλιού και αυχένα) και χωρίς σταθερές βάσεις roll cages και άλλα αξεσουάρ που μπορεί να θέσουν σε κίνδυνο τον οδηγό ή την οδική ασφάλεια δεν επιτρέπεται να οδηγήσουν στην πίστα.

Έτσι, ο οδηγός παρότι τα καθίσματα είναι εγκεκριμένα από την FIA αποφάσισε να κόψει τις συγκεκριμένες προστατευτικές προεκτάσεις των καθισμάτων της Takata.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Δύο νέα ηλεκτρικά παρουσίασε η Toyota στη Κίνα

Στην έκθεση του Πεκίνου η Toyota παρουσίασε τα bZ3C και bZ3X, δύο νέα ηλεκτρικά αυτοκίνητα που θα κυκλοφορήσουν στην αγορά της Κίνας. Αποτελούν τις...

Βέλγιο: “Μεθυσμένος” οδηγός απέδειξε ότι το σώμα του παράγει αλκοόλ

Ένας 40χρονος Βέλγος που είχε παραπεμφθεί σε δικαστήριο της Μπριζ επειδή συνελήφθη να οδηγεί μεθυσμένος καθ’ υποτροπή, απαλλάχθηκε από όλες τις κατηγορίες αφού απέδειξε...