Spy Photos: Maserati Quattroporte facelift

Σχετικά άρθρα

Spy_Photos_Maserati_Quattroporte_facelift_09

Έχουν περάσει σχεδόν 3,5 χρόνια από τη στιγμή που η Maserati παρουσίασε τη τελευταία, έκτη, γενιά της Quattroporte, και όπως είναι φυσικό αυτό το καιρό βρίσκεται σε δοκιμές εξέλιξης του ανανεωμένου μοντέλου, που είναι αρκετά πιθανό να κάνει το ντεμπούτο του στην έκθεση του Παρισιού σε τέσσερις μήνες.

Spy_Photos_Maserati_Quattroporte_facelift_03

Οι αλλαγές του αρκετά επιτυχημένου σχεδίου του Giugiaro θα είναι σχετικά περιορισμένες, αν και αναμένεται το εμπρός μέρος να ακολουθεί το “πρόσωπο” της νέας  Levante. Στο πίσω μέρος, οι αλλαγές θα είναι μικρότερες, και θα εντοπίζονται στον ελαφρώς επανασχεδιασμένο προφυλακτήρα και τα διαφορετικά γραφικά στα φωτιστικά σώματα.

Spy_Photos_Maserati_Quattroporte_facelift_10

Αλλαγές θα υπάρχουν και στο εσωτερικό του πολυτελούς ιταλικού αυτοκινήτου, με κυριότερη να είναι η τοποθέτηση μιας αρκετά μεγαλύτερης οθόνης (διαστάσεων Tesla) για το σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας, που θα υποστηρίζει τα Apple CarPaly και Android Auto.

Μηχανικά, η αναβαθμισμένη Quattroporte αναμένεται να έχει αυξημένη ισχύ στις εκδόσεις βενζίνης, ενώ θα υιοθετήσει και όλες τις βελτιώσεις που παρουσίασε η εταιρία στη Levante.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Maserati GranCabrio Folgore

Την ηλεκτρική Folgore έκδοση της νέας GranCabrio παρουσίασε σήμερα η Maserati. Το αυτοκίνητο διαθέτει τρεις ηλεκτροκινητήρες με απόδοση 761 ίππων με 1.350 Nm ροπής,...

Μεγαλύτερη και πιο αεροδυναμική η νέα BMW X3

Η BMW έδωσε στη δημοσιότητα μια σειρά από καμουφλαρισμένες φωτογραφίες της νέας, τέταρτης γενιάς, της X3, που αναμένεται να παρουσιαστεί εντός του 2024. Η...