Άκρως ικανοποιημένος ο Allison με την πρόοδο της Ferrari

Σχετικά άρθρα

TEST T3 - SPAGNA F1/2016

Η Ferrari έχασε ακόμα μία ευκαιρία για να πάρει την πρώτη της φετινή νίκη. Με τις δύο Mercedes να είναι εκτός αγώνα από τον πρώτο γύρο στο Ισπανικό Grand Prix, η ιταλική ομάδα είχε μάχη με τη Red Bull για την πρώτη θέση, εκεί όπου τελικά κέρδισε η αυστριακή ομάδα και πιο συγκεκριμένα ο Max Verstappen.

Η SF16-H έδειξε αδυναμία στο τελευταίο κομμάτι της πίστας, το οποίο αποτελείται από αργές στροφές στροφές, όπως συμβαίνει και στο Μονακό. Έτσι, η ομάδα του Maranello εκμεταλλεύτηκε το 2ήμερο τεστ στην ισπανική πίστα, ώστε να βελτιωθεί στο κομμάτι αυτό εν όψει Μονακό. Ο James Allison, Τεχνικός Διευθυντής της Scuderia, έμεινε πολύ ικανοποιημένος από τη δουλειά και την πρόοδο που έγινε, ελπίζοντας πως αυτό θα φανεί από τον επόμενο αγώνα.

Περάσαμε δύο ημέρες στη Βαρκελώνη μετά από το Grand Prix, μέσα από ένα μεγάλο φάσμα τεχνικών ρυθμίσεων και βελτιώσεων στο μονοθέσιό μας. Ήταν ένα πολύ επιτυχημένο τεστ και σημειώσαμε κάποια πρόοδο. Έτσι, ανυπομονούμε να πάρουμε περισσότερα μαθήματα και να τα εφαρμόσουμε στο Μονακό.

Το Μονακό είναι μία πίστα που η θέση στο grid είναι σίγουρα τα πάντα για ένα καλό αποτέλεσμα στον αγώνα. Αυτή η καλή θέση στο grid έρχεται από συνολική δουλειά και δεν μπορείς να κάνεις λάθη. Η πίστα αλλάζει πολύ όσο προχωρούν οι μέρες. Είναι μια πίστα μεγάλης κάθετης δύναμης, οι στροφές είναι πολύ αργές, οι ευθείες είναι μικρές και τα μονοθέσια με την περισσότερη κάθετη δύναμη τα πηγαίνουν καλά σε αυτή την πίστα.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

GP Κίνας 2024, FP1: Ο Stroll θέτει το ρυθμό

Μετά από απουσία 5 ετών η Formula 1 επέστρεψε επίσημα στην Κίνα και την πίστα της Σαγκάη, για ένα Σαββατοκύριακο που περιλαμβάνει τον πρώτο...