Τα “αποκαλυπτήρια” του νέου Audi A5 συνεχίζονται

Σχετικά άρθρα

2017-audi-a5-coupe-headlights

Πριν από μία εβδομάδα περίπου, η Audi έδωσε στη δημοσιότητα μία σειρά teaser-gifs που αποκαλύπτουν μέρη του νέου A5 Coupe. Είδαμε τον ψηφιακό πίνακα οργάνων με την οθόνη των 12.3 ιντσών, το πίσω μέρος του αυτοκινήτου αλλά και τον τρίλιτρο V6 πετρελαιοκινητήρα.

Τώρα, έρχεται η νέα σειρά gifακίων –σε άψογα ελληνικά– που μας δείχνουν τα εμπρός φωτιστικά σώματα με τα ξεχωριστά γραφικά και την ανασχεδιασμένη “γραμμή” των LED, αφήνουν να εννοηθεί πως το αμάξωμα του νέου μοντέλου θα είναι αεροδυναμικό και προβάλουν την “ενεργή”, μάλλον προαιρετική ανάρτηση που χαμηλώνει το αμάξωμα κατά 10 χιλιοστά και προσφέρουν διάφορους συνδυασμούς ρυθμίσεων.

Κατά τα άλλα, να θυμίσουμε πως το αυτοκίνητο θα βασίζεται στην MLB Evo πλατφόρμα –που χρησιμοποιεί και το νέο A4-, κάτι που θα έχει ως αποτέλεσμα την μείωση του βάρους έως και κατά 120 κιλά. Θα διαθέτει μεγαλύτερο μεταξόνιο, μεγαλύτερους χώρους για τους επιβάτες και μία ευρεία γκάμα κινητήρων βενζίνης και πετρελαίου συν μία plug-in υβριδική έκδοση. Η ισχύς θα περνά στον δρόμο είτε μόνο από τους εμπρός τροχούς, είτε και από τους τέσσερις ενώ για την μεταφορά της μέχρι εκεί, θα φροντίζει είτε ένα 6-τάχυτο, μηχανικό κιβώτιο, είτε ένα S-tronic αυτόματο. Περισσότερα, θα γνωρίζουμε στις 2 Ιουνίου, οπότε και θα αποκαλυφθεί στο σύνολο του το μοντέλο.

ΠηγήAudi

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Τα ευρωπαϊκά λιμάνια γεμίζουν με απούλητα αυτοκίνητα

Χιλιάδες αυτοκίνητα είναι σήμερα σταθμευμένα σε πολλά ευρωπαϊκά λιμάνια, πολλά από τα οποία προέρχονται από την Κίνα. Αρκετές αυτοκινητοβιομηχανίες έχουν μισθώσει μεγάλες εκτάσεις σε...

Δες μια Pagani Utopia να διασχίζει έναν πλημμυρισμένο δρόμο στο Ντουμπάι

Μια από τις χειρότερες κακοκαιρίες των τελευταίων ετών "χτύπησε" τις περασμένες ημέρες τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, με το Ντουμπάι να μετατρέπεται σε μία απέραντη...