Νέα γενιά VW Polo το 2017

Σχετικά άρθρα

volkswagen-polo-il-rendering_1

H Volkswagen ετοιμάζεται ώστε τον Μάρτιο του 2017 στην έκθεση της Γενεύης να παρουσιάσει την επόμενη γενιά του Polo. Το αυτοκίνητο, σύμφωνα με αναφορές θα είναι πιο “ώριμο”, έχοντας σπορ πινελιές και θα εξοπλίζεται με προηγμένη τεχνολογία, ενώ πρέπει να περιμένουμε μεγαλύτερο μεταξόνιο, από 2.470mm της τωρινής γενιάς σε 2.560 mm (αύξηση 90 mm), πιο έντονο κεκλιμένο παρμπρίζ και επίπεδη γραμμή οροφής. Θα κατασκευαστεί πάνω στην MQB A0 πλατφόρμα, καθιστώντας το ελαφρύτερο, ενώ θα μεγαλώσει σε διαστάσεις, με τις πωλήσεις του να ξεκινούν από τον Ιούνιο του έτους.

Κάτω από το καπό θα εξοπλίζεται με μια γκάμα κινητήρων TSI και TDI κινητήρων τριών και τεσσάρων κυλίνδρων, με κορυφαία την GTI έκδοση, ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξει και μια plug-in υβριδική έκδοση.

vw-polo-based-crossover-rendering

Η παραγωγή του θα γίνεται στο εργοστάσιο της πόλης Landaben της Ισπανίας, εκεί όπου η VW θα επενδύσει 900 εκατ. ευρώ για την επέκταση του έως το 2018. Στο ίδιο εργοστάσιο θα κατασκευάζεται και η έκδοση παραγωγής του T-Cross Breeze concept, της crossover έκδοσης του Polo, με τα δύο αυτοκίνητα να μοιράζονται την ίδια πλατφόρμα. Το Polo crossover θα τοποθετηθεί στη κατηγορία των Nissan Juke, Renault Captur, Peugeot 2008 και των υπολοίπων μοντέλων.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Ξεκίνησε η παραγωγή του VW Golf facelift

Στα τέλη του περασμένου Ιανουαρίου, η Volkswagen παρουσίασε την ανανεωμένη εκδοχή της 8ης γενιάς του Golf, με το μοντέλο να μπαίνει στην παραγωγή την...

Οι τιμές του νέου Volkswagen Tiguan

Ανακοινώθηκαν οι τιμές του νέου Volkswagen Tiguan στην Ελλάδα, με το αυτοκίνητο να ξεκινά από τις 34.300 ευρώ και να προσφέρεται με τον 1.5...