Οι Acura, Infiniti και Lexus αλλάζουν τον σχεδιασμό τους λόγω Κίνας

Σχετικά άρθρα

2017-Lexus-IS-4FL

Με την αγορά της Κίνας να είναι η μεγαλύτερη του κόσμου, αλλά και με το γεγονός πως η Κίνα, θα πάρει φέτος και τα ηνία της μεγαλύτερης αγοράς πολυτελών αυτοκινήτων του κόσμου, με περισσότερες από 1,7 εκατ. πωλήσεις, οι Acura, Infiniti και Lexus, αλλάζουν τον σχεδιασμό των μοντέλων τους, για χάρη των Κινέζων καταναλωτών.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα το Lexus IS, αλλά και το πρωτότυπο Infiniti QX Sport Inspiration concept. Στελέχη των εταιριών δηλώνουν πως ο ακραίος σχεδιασμός των μοντέλων τους, είναι κάτι που αρέσει στο κινέζικο κοινό, με τις πωλήσεις των τριών εταιριών να αυξάνονται, ειδικά για την Acura, η οποία είδε το 2015 τις πωλήσεις της, να εκτοξεύονται κατά 93% σε σχέση με το 2014. Στόχος της Lexus, είναι να προσφέρει δυναμικό σχεδιασμό στα μοντέλα της, που θα τα διαφοροποιεί από τη συντηρητική και συμβατική προσέγγιση των τριών γερμανικών πολυτελών αυτοκινητοβιομηχανιών.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Πωλείται το Lexus LFA που ανήκε στον Mr. Bean

Ο ηθοποιός Rowan Atkinson, που έγινε ευρέως γνωστός για τον ρόλο του ως Mr. Bean, έχει μια μεγάλη συλλογή αυτοκίνητων και ανάμεσα τους βρισκόταν...