Έρχεται το F1 2016

Σχετικά άρθρα

F1 2016 (7)

Η Codemasters ανακοίνωσε το F1 2016, που θα ξεκινήσει τις πωλήσεις του μέσα στο καλοκαίρι και θα είναι διαθέσιμο σε PlayStation 4, Xbox One και PC. Το νέο παιχνίδι, θα έρχεται με ένα πλήθος νέων προσθηκών, αλλά και βελτιώσεων, ενώ σύμφωνα με την εταιρία, θα διαθέτει “το εντυπωσιακότερο career mode σε όλο το franchise”.

Το Career mode θα δεχτεί τις μεγαλύτερες βελτιώσεις, καθώς θα διαρκεί 10 σεζόν και θα μεταφέρει στον gamer την εμπειρία της Formula 1 τόσο εντός δρόμου, όσο και εκτός αγώνων. Νέες προσθήκες αποτελούν τα Safety και Virtual Safety Cars, όπως και η νέα πίστα στο Μπακού του Αζερμπαϊτζάν για το ευρωπαϊκό Grand Prix, διαθέτοντας 21 αγώνες.

Επίσης ο παίκτης θα μπορεί να επιλέξει κάποιο avatar για να τον εκπροσωπήσει στην καριέρα του. Θα μπορεί να βάψει το κράνος όπως επιθυμεί, να διαλέξει τον αριθμό αλλά και οποιαδήποτε ομάδα της Formula 1 επιθυμεί, κάθε μία εκ των οποίων θα έχει τους δικούς της στόχους και προσδοκίες. Παράλληλα, κατά τη διάρκεια της καριέρας τους, θα μπορεί να κερδίσει συμβόλαια σε μεγαλύτερες ομάδες ή να παραμείνει στην ομάδα του, έχοντας ως στόχο να τη μετατρέψει σε παγκόσμια πρωταθλήτρια.

Παράλληλα, το F1 2016 θα προσφέρεται με ένα πλούσιο αναβαθμισμένο σύστημα που είναι πλήρως ενσωματωμένο σε ένα δοκιμαστικό πρόγραμμα εξέλιξης, που κατοπτρίζει τις δοκιμές εξέλιξης που κάνουν οι ομάδες στην πραγματική ζωή. Ο παίκτης θα μπορεί να δοκιμάζει τα ελαστικά και να κερδίζει πόντους για το τμήμα Ανάπτυξης και Έρευνας της ομάδας σας.

Ο Lee Mather, principal games designer, ανέφερε χαρακτηριστικά:

Το F1 2016 είναι ένα τεράστιο βήμα προς τα εμπρός για το franchise. Το νέο career mode βρίσκεται στην καρδιά του παιχνιδιού και επιτρέπει στους παίκτες να δημιουργήσουν το δικό τους μύθο, σε μια καριέρα που μπορεί έχει διάρκεια έως και σε δέκα σεζόν.

Πέρα από τις βελτιώσεις στην ταχύτερη και πιο συναρπαστική αγωνιστική εμπειρία στο gaming, το F1 2016 προσφέρει μοναδικά το δράμα και την ανάπτυξη των οχημάτων που γίνεται παρασκηνιακά. Ένα πλούσιο σύστημα αναβαθμίσεων για το αυτοκίνητο σας είναι πλήρως ενσωματωμένο στο νέο πρόγραμμα ανάπτυξης και εξάσκησης, το οποίο αντικατοπτρίζει τις δοκιμές που πραγματοποιούνται από τις ομάδες και στην πραγματική ζωή.

Το career mode μαζί με την επαναφορά του αυτοκινήτου ασφαλείας, την πρώτη του εικονικού αυτοκινήτου ασφαλείας και έναν αριθμό άλλων βελτιώσεων, που δεν έχουν ανακοινωθεί, σημαίνει ότι το F1 2016 θα έχει περισσότερα νέα χαρακτηριστικά από κάθε άλλη χρονιά του franchise.

ΠηγήCodemasters

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Επικός gaming προσομοιωτής από την Pagani

Η Pagani συνεργάστηκε με την Racing Unleashed, με τους ανθρώπους που κατασκευάζουν προσομοιωτές για τις ομάδες της F1, και δημιούργησαν έναν επικό gaming προσομοιωτή,...

3 νέα αυτοκίνητα στο Gran Turismo 7

Διαθέσιμη θα είναι από αύριο 28 Μαρτίου η δωρεάν αναβάθμιση 1.44 του Gran Turismo 7 που προσθέτει στο παιχνίδι τρία νέα αυτοκίνητα. Πρόκειται για...