Ικανοποιημένος με την τρίτη θέση ο Hamilton

Σχετικά άρθρα

Lewis

Το 2014, η Red Bull ήταν η μοναδική ομάδα που κατάφερε να κερδίσει τη Mercedes. Μέχρι στιγμής, η αυστριακή ομάδα συνεχίζει να κάνει το ίδιο και φέτος. Η ομάδα του Milton Keynes κατέκτησε τη νίκη στη Βαρκελώνη και σήμερα ο Daniel Ricciardo έβαλε τα θεμέλια για τη νίκη στον αυριανό αγώνα, κατακτώντας την παρθενική του pole position.

Αυτό δεν αφήνει ικανοποιημένη τη Mercedes, η οποία γνωρίζει ότι τα προσπεράσματα είναι εξαιρετικά δύσκολα, επομένως, αν δε συμβεί κάτι στην εκκίνηση, ο Ricciardo είναι το μεγάλο φαβορί για την πρώτη θέση. Ο Lewis Hamilton δεν τα κατάφερε σήμερα, ωστόσο ο Βρετανός είναι ικανοποιημένος, καθώς στο Q3 αντιμετώπισε πρόβλημα με απώλεια δύναμης στον κινητήρα του. Τελικά έκανε τον τρίτο γρήγορο γύρο, τονίζοντας ότι θα παλέψει για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα αύριο.

Είμαι ευγνώμων για την τρίτη θέση. Προφανώς, η pole ήταν εκεί για να την πάρουμε, αλλά θα κάνω ό,τι μπορώ αύριο στον αγώνα για να διασώσω το σημερινό αποτέλεσμα. Ήταν δύσκολες κατατακτήριες και δεν ξέρω πραγματικά τι να πω τώρα. Το καλό είναι ότι κατάφερα να βγω στην πίστα, έτσι δεν ήταν τόσο άσχημα όσο σε μερικούς αγώνες με τα προβλήματα στον κινητήρα.

Αν το μονοθέσιο συνεχίζει να μην έχει προβλήματα, θα παλέψω όσο πιο σκληρά μπορώ αλλά δεν μπορείς να προσπεράσεις εδώ και νομίζω ότι, αν ο Daniel είναι σε διαφορετική στρατηγική, θα είναι δύσκολο. Θα δούμε, ίσως βρέξει, αυτό θα ήταν εκπληκτικό.

ΠηγήESPN

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Lewis Hamilton: Δεν έχω ξεκινήσει χειρότερα στη καριέρα μου στην F1

Έχουν διεξαχθεί ήδη τρία Grand Prix στη φετινή σεζόν και ο Lewis Hamilton είναι μόλις 10ος στη βαθμολογία του πρωταθλήματος των οδηγών, έχοντας συγκεντρώσει...

O Horner αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο ο Carlos Sainz να πάει στη Red Bull

Ο Carlos Sainz είναι ο μόνος πιλότος που έχει καταφέρει να νικήσει την Red Bull πέρυσι και φέτος και ο Ισπανός δεν έχει εξασφαλίσει...
Autoblog.gr