Παρακολούθησε ζωντανά τις 24 ώρες του Nurburgring

Σχετικά άρθρα

1a63de3ab50244d8b5a81abd6598d585

Μπορεί τις επικεφαλίδες για τον κόσμο των motorsports να “κλέβει” το Grand Prix του Μονακό, αλλά αυτός δεν είναι ο μοναδικός αγώνας που διεξάγεται αυτό το Σαββατοκύριακο. Αν έχεις όρεξη για κάτι με περισσότερη διάρκεια –και πιθανώς πολύ περισσότερη δράση- τότε σου προτείνω ανεπιφύλακτα τον 24ωρο αγώνα του Nurburgring. Αν αναρωτιέσαι πώς θα τον παρακολουθήσεις, μην ανησυχείς! Η Vodafone Deutschland μας παρέχει απλόχερα την δυνατότητα να δούμε τον αγώνα, αφού μέσα από το κανάλι της στο Youtube, μπορείς να παρακολουθήσεις σε High Definition και με Αγγλικό ή Γερμανικό σχολιασμό ότι συμβαίνει στην πίστα του Nurburgring αυτό το Σαββατοκύριακο. Σαν να μην έφτανε αυτό, υπάρχει η δυνατότητα εικονικής “συνοδήγησης” αφού μπορείς να επιλέξεις ανάμεσα σε αρκετά onboard.

Να θυμίσω ότι ο αγώνας ξεκινά στις 15.30 ώρα Γερμανίας -16.30 ώρα Ελλάδος και να σε ενημερώσω ότι από την pole θα ξεκινήσει η Mercedes-AMG GT3 της Team Black Falcon ενώ πίσω της θα βρίσκεται  η BMW M6 GT3 της Schubert Motorsport. Αναλυτικά το grid, μπορείς να δεις σε αυτόν τον σύνδεσμο.

ΠηγήYoutube

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Suzuki: Παραγωγή 30 εκατομμυρίων αυτοκινήτων στην Ινδία

Η Suzuki ανακοίνωσε ότι η συσσωρευμένη παραγωγή αυτοκινήτων ξεπέρασε τις 30 εκατομμύρια μονάδες στην Ινδία στο τέλος Μαρτίου. Η Ινδία γίνεται η δεύτερη χώρα -μετά...