Toyota, FCA, VW, Audi και Mitsubishi πουλούν νέα αυτοκίνητα με ελαττωματικούς αερόσακους Takata

Σχετικά άρθρα

takata airbag

Πέντε αυτοκινητοβιομηχανίες στις Η.Π.Α επιβεβαίωσαν ότι πουλούν κάποια νέα οχήματα με ελαττωματικούς αερόσακους της Takata, τα οποία εν τέλει θα πρέπει να ανακληθούν, σύμφωνα με σημερινή έκθεση των Δημοκρατικών που συμμετέχουν στην Επιτροπή Εμπορίου της αμερικανικής Γερουσίας.

Σύμφωνα με την έκθεση αυτή, οι εταιρίες Toyota, Fiat Chrysler Automobiles, Volkswagen, Audi και Mitsubishi συνεχίζουν να πουλούν οχήματα με τους ελαττωματικούς αερόσακους. Τα αυτοκίνητα (π.χ 2016 Audi TT, 2017 Audi R8, 2016–2017 Mitsubishi i-MiEV, 2016 Volkswagen CC) πωλούνται νομίμως, αλλά πρέπει να ανακληθούν έως το 2018.

Και το χειρότερο δεν είναι αυτό, μιας και η Takata θα πρέπει να αντικαταστήσει 2,1 εκατομμύρια αερόσακους που ήδη τους έχει αντικαταστήσει μια φορά, ενώ υπάρχουν επιπλέον 580.000 αερόσακοι που δεν έχουν τοποθετηθεί ακόμη στα αυτοκίνητα, αλλά πρέπει να αποσυρθούν λόγω πιθανότητας έκρηξης.

ΠηγήReuters

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η Toyota ανακαλεί 211.000 Prius

Η Toyota προχωρά στην ανάκληση 211.000 Prius και Prius Prime, παγκοσμίως, παραγωγής 2023 και 2024, επειδή οι πίσω πόρτες ενδέχεται να ανοίξουν απροσδόκητα. Το Prius...

Διέρρευσε η sedan έκδοση του VW Passat, μόνο για την Κίνα

Η ένατη γενιά του VW Passat έκανε το ντεμπούτο της πέρυσι στην Ευρώπη, αποκλειστικά διαθέσιμη ως estate. Ωστόσο, η κινεζική αγορά έχει διαφορετικές προτιμήσεις,...