Αλλαγές από τη Red Bull για την αποφυγή λαθών στα pit stops

Σχετικά άρθρα

Red Bull

Μια μεγάλη ευκαιρία για τη δεύτερη συνεχόμενη της έχασε η Red Bull Racing στο Μονακό. Η αυστριακή ομάδα τα έκανε μπάχαλο στο δεύτερο pit stop του Daniel Ricciardo, το οποίο κράτησε 13,6 δευτερόλεπτα, με αποτέλεσμα ο Lewis Hamilton να περάσει στην πρωτοπορία του αγώνα και να κρατηθεί εκεί μέχρι το πέσιμο της καρώ σημαίας.

Ο Ricciardo ήταν φανερά εκνευρισμένος και γεμάτος με αρνητικά συναισθήματα μετά το τέλος του αγώνα, αφού δεν μπορούσε να πιστέψει το λάθος που έκανε η ομάδα του με την μεγάλη καθυστέρηση στα ελαστικά. Ο Christian Horner, επί κεφαλής της Red Bull, κατανοεί τις αντιδράσεις του Αυστραλού και τονίζει πως στο μέλλον θα εφαρμοστούν διαδικασίες, προκειμένου να μην έχουμε κάποια επανάληψη του Μονακό.

Ήταν τρομερά απογοητευτικό, αλλά δε θα είναι ποτέ μια δακτυλοδεικτούμενη άσκηση. Όπως είπα και μετά τον αγώνα, κερδίζουμε και χάνουμε μαζί σαν ομάδα. Το θέμα είναι να καταλάβουμε τι πήγε στραβά, να δουλέψουμε ως ομάδα για να λύσουμε το πρόβλημα και μετά να βεβαιωθούμε ότι δεν πρόκειται να συμβεί ξανά.

Είναι ένα ανταγωνιστικό άθλημα που πάντα πιέζεις στο όριο και αυτό είναι που έγινε στο Μονακό. Τώρα πρέπει να βεβαιωθούμε ότι θα υπάρξουν αποτελεσματικές διαδικασίες για να καλύψουμε οποιοδήποτε σενάριο στο μέλλον. Καταλαβαίνω ότι (ο Ricciardo) ήταν πολύ συναισθηματικά φορτισμένος μετά από τον αγώνα, τα έδωσε όλα και δεν κατάφερε να κερδίσει. Δεν μπορείς να γυρίσεις τον χρόνο πίσω, αλλά να αντιμετωπίσεις αυτό που έρχεται. Είναι τρίτος στο πρωτάθλημα, πηγαίνει σε ένα αγώνα που έχει εξαιρετικές αναμνήσεις και ελπίζουμε ότι μπορούμε να του δώσουμε ξανά ένα ανταγωνιστικό μονοθέσιο.

ΠηγήESPN

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Lewis Hamilton: Δεν έχω ξεκινήσει χειρότερα στη καριέρα μου στην F1

Έχουν διεξαχθεί ήδη τρία Grand Prix στη φετινή σεζόν και ο Lewis Hamilton είναι μόλις 10ος στη βαθμολογία του πρωταθλήματος των οδηγών, έχοντας συγκεντρώσει...

O Horner αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο ο Carlos Sainz να πάει στη Red Bull

Ο Carlos Sainz είναι ο μόνος πιλότος που έχει καταφέρει να νικήσει την Red Bull πέρυσι και φέτος και ο Ισπανός δεν έχει εξασφαλίσει...
Autoblog.gr