Με νέο turbo η Ferrari στον Καναδά

Σχετικά άρθρα

Ferrari F138 rear suspension and exhaust running temperature sensors

Η Scuderia Ferrari, ενόψει του αγώνα στον Καναδά το ερχόμενο Σαββατοκύριακο, αναμένεται να παρουσιάσει ένα νέο αναβαθμισμένο σχεδιαστικά turbo. Η Ιταλική ομάδα θα αντικαταστήσει τον αρχικό σχεδιασμό του turbo της, καθώς αυτός ευθυνόταν για τα όποια προβλήματα αξιοπιστίας του κινητήρα. Επίσης, όπως αναφέρουν οι πηγές, το turbo είναι και η αχίλλειος πτέρνα του κινητήρα της Ferrari, όσο αναφορά την ιπποδύναμη.

Ο νέος σχεδιασμός του εξαρτήματος ζωτικής σημασίας αναμένεται να “δώσει” στην Ferrari μισό δευτερόλεπτο, σε σχέση με το υπάρχον, με την Mercedes να μην μένει με σταυρωμένα τα χέρια της, καθώς ο Toto Wolf δήλωσε σχετικά:

Κάθε αγωνιστικό τριήμερο φέρνουμε και νέες αναβαθμίσεις, στην Formula 1 είσαι τόσο καλός όσο και στον τελευταίο αγώνα που συμμετείχες. Εμείς περιμέναμε να έχουμε την Ferrari ως βασικό μας αντίπαλο γιατί είχαν καλά αποτελέσματα στην αρχή, όμως τώρα στην Βαρκελώνη κέρδισε η Red Bull. Επίσης στο Μονακό ήταν πολύ ανταγωνιστικοί, οπότε ξαφνικά η Red Bull έγινε ο βασικός αντίπαλός μας. Νομίζω ότι πρέπει να παραμείνουμε ήρεμοι.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Υπάλληλος τράκαρε μια Ferrari F40

Ένας 24χρονος Γερμανός υπάλληλος της αντιπροσωπείας αυτοκινήτων Mechatronik, είχε την ατυχία να τρακάρει μια Ferrari F40 ενώ την οδηγούσε για να την πάει να...