Είσαι νέος πελάτης της Bugatti; Θα πάρεις τελευταίος την Chiron

Σχετικά άρθρα

Bugatti_Chiron_04

Έχεις δώσει 2,6 εκατομμύρια ευρώ για να παραγγείλεις μια Chiron από την Bugatti, αλλά επειδή δεν είσαι παλιός πελάτης της εταιρίας, αυτή σε βάζει στο τέλος της λίστας αναμονής. Αυτό δήλωσε ο ​​Jeroen van den Berg, ένας πλούσιος Ολλανδός που συμπλήρωσε πως θα πρέπει να περιμένει μέχρι το 2018 για να παραλάβει την Chiron του.

Σύμφωνα με αυτόν, η Bugatti δίνει προτεραιότητα στους υπάρχοντες ιδιοκτήτες μιας Veyron, βάζοντας τους, στις μπροστά θέσεις της λίστας αναμονής. Ωστόσο ο ίδιος δηλώνει πως μέχρι τότε, θα κυκλοφορεί με την ολοκαίνουργια του Bentley Bentayga.

Στις σχετικές ειδήσεις, ο CEO της Bugatti, Wolfgang Dürrheimer, δήλωσε πως η εταιρία θα κάνει προσπάθεια ώστε η Chiron να σημειώσει νέο ρεκόρ ταχύτητας το 2018. Ελπίζει πως θα σπάσει το ρεκόρ της Veyron Supersport των 431,074 χλμ, αλλά δεν μας αποκάλυψε περίπου τι νούμερο να περιμένουμε.

Τέλος, η Bugatti έβγαλε στην αγορά μια νέα σειρά επίπλων, εμπνευσμένα από την Chiron. Καναπέδες, καρέκλες, τραπέζια, ακόμη και από ένα κρεβάτι, αποτελείται η συλλογή “Bugatti Luxury Living Group” που χρησιμοποιεί ανώτερης ποιότητας ξύλα και δέρματος. Μην ρωτάς για την τιμή τους. Bugatti είναι…

ΠηγήBNR

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Δες την Michele Mouton να αντιδρά στη νίκη της στο Rally Ακρόπολις

Η Michele Mouton είναι η πιο επιτυχημένη γυναίκα που συμμετείχε ποτέ στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι και φέτος συμπληρώνονται 50 χρόνια από τον πρώτο της...
Autoblog.gr