Boullier: Έχω δύο παγκόσμιους πρωταθλητές και ένα ταλέντο για να διαλέξω

Σχετικά άρθρα

Eric Boullier.

Η ομάδα της McLaren μέσα στον Σεπτέμβριο θα έχει πάρει την απόφασή της, για το ποιος θα είναι ο teammate του Fernando Alonso στην Βρετανική ομάδα, σύμφωνα με τον αγωνιστικό της διευθυντή.

Η περίπτωση το να αντικατασταθεί ο Jenson Button με τον Stoffel Vandoorne, ο οποίος στην πρώτη του συμμετοχή στην F1 κέρδισε και τον πρώτο βαθμό της ομάδας μετά την συνεργασία της με την Honda, είναι πιθανή με όλα τα δεδομένα να είναι ανοιχτά, με τον Eric Boullier να τονίζει:

Επειδή δεν θέλουμε να βάλουμε τέλος αυτή την χρονιά, θα μιλήσουμε με όλους μετά τον Σεπτέμβρη. Αν ξεκινήσουμε να μιλάμε πριν τον Σεπτέμβρη θα προκαλέσουμε πανικό στο κεφάλι των οδηγών.

Ο Boullier συνέχισε αναφερόμενος στις πιθανότητες που υπάρχουν να κερδίσει μια θέση οδηγού ο Vandoorne:

Εξαρτάται σε τι στάδιο είναι η δομή της ομάδας, ώστε αυτή να φτάσει στις νίκες. Χρειάζεσαι την εμπειρία, αλλά επίσης χρειάζεσαι και το νέο αίμα για να πιέζει τον έμπειρο οδηγό, ώστε να μην επαναπαύεται. Οπότε δεν έχω πρόβλημα να διαλέξω για του χρόνου, μιας και έχω δύο παγκόσμιους πρωταθλητές και ένα ταλέντο.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Lewis Hamilton: Δεν έχω ξεκινήσει χειρότερα στη καριέρα μου στην F1

Έχουν διεξαχθεί ήδη τρία Grand Prix στη φετινή σεζόν και ο Lewis Hamilton είναι μόλις 10ος στη βαθμολογία του πρωταθλήματος των οδηγών, έχοντας συγκεντρώσει...

O Horner αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο ο Carlos Sainz να πάει στη Red Bull

Ο Carlos Sainz είναι ο μόνος πιλότος που έχει καταφέρει να νικήσει την Red Bull πέρυσι και φέτος και ο Ισπανός δεν έχει εξασφαλίσει...
Autoblog.gr