Η Honda σταματά επιτέλους τη παραγωγή του CR-Z

Σχετικά άρθρα

Honda CR-Z facelift 2016 (1)

Στο πρώτο μισό του 2014 η Honda είχε ανακοινώσει ότι σταματάει τις πωλήσεις του CR-Z και Insight στην Ευρώπη, για να ακολουθήσει μια πληροφορία ότι κάτι αντίστοιχο θα γινόταν και παγκοσμίως.

Και εκεί που νομίζαμε ότι το υβριδικό coupe της ιαπωνικής εταιρίας είχε μπει στο χρονοντούλαπο της ιστορίας ως αποτυχία, τον Αύγουστο του 2015 ανανεώνεται ελαφρώς, και πριν μια εβδομάδα παρουσιάστηκε στην Ιαπωνία η τελευταία έκδοση του CR-Z, η Alpha Final Label.

Honda-CR-Z-facelift-2016-16

Αυτή θα σημάνει και επισήμως το τέλος του μοντέλου από κάθε αγορά, με την εταιρία να μην σχεδιάζει την αντικατάσταση του σύντομα. Δικαιολογώντας την συγκεκριμένη απόφαση, η Honda ανέφερε ότι θέλει να κατασκευάζει και πωλεί αυτοκίνητα τα οποία θα έχουν πιο μεγάλο όγκο πωλήσεων, όπως το νέο Accord Hybrid και το Clarity.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Δες την Michele Mouton να αντιδρά στη νίκη της στο Rally Ακρόπολις

Η Michele Mouton είναι η πιο επιτυχημένη γυναίκα που συμμετείχε ποτέ στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι και φέτος συμπληρώνονται 50 χρόνια από τον πρώτο της...

Εγνατία Οδός: Ακριβαίνουν τα διόδια έως και 120%. Στις ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ και Egis η παραχώρηση της για 35 χρόνια

Οι υπουργοί Υποδομών και Οικονομίας υπέγραψαν σήμερα την Κοινή Υπουργική Απόφαση για τις αυξήσεις στα διόδια της Εγνατίας Οδού και αναμένεται η δημοσίευσή της...
Autoblog.gr