Η Lamborghini Huracan κάνει τα 0-96 χλμ/ώρα σε 2,77 δευτερόλεπτα!

Σχετικά άρθρα

Huracan

Τα μοντέλα της Lamborghini είναι γνωστά για την κίνησή τους σε όλους τους τροχούς (υπάρχουν και οι 2κίνητες εκδόσεις), κάτι που σημαίνει πως έχουν εκπληκτικό ξεπέταγμα, χάρη και στα εξελιγμένα ηλεκτρονικά, τα οποία σχεδόν εξαφανίζουν το σπινάρισμα, δίνοντας την καλύτερη δυνατή εκκίνηση.

Αν κοιτάξουμε τα χαρακτηριστικά της Huracan, η ιταλική εταιρεία μάς λέει πως το αυτοκίνητο μπορεί να κάνει τα 0-100 χλμ/ώρα σε 3,2 δευτερόλεπτα, γεγονός που σημαίνει ότι για τα 0-96 χλμ/ώρα απαιτούνται περίπου 3 δευτερόλεπτα. Αυτό είναι σε θεωρητικό επίπεδο, γιατί τα πράγματα στην πράξη ίσως να είναι ακόμα καλύτερα!

Κάποιος ήθελε να δοκιμάσει πόσο χρόνο χρειάζεται η «Ιταλίδα» για τα 0-96 χλμ/ώρα. Έτσι, επέλεξε το «Thrust Mode», πάτησε τέρμα το φρένο, στη συνέχεια βύθισε το πεντάλ του γκαζιού, άφησε το φρένο και… μπαμ! Η Huracan χρειάστηκε μόλις 2,77 δευτερόλεπτα για τα 0-96 χλμ/ώρα, 6,3 δευτερόλεπτα για τα 0-161 χλμ/ώρα, ενώ έκανε τα 96-209 χλμ/ώρα σε 7,5 δευτερόλεπτα. Το λες κι εντυπωσιακό!

ΠηγήYouTube

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Την Τετάρτη η παρουσίαση της plug-in υβριδικής Lamborghini Urus

Την ερχόμενη Τετάρτη 24 Απριλίου η Lamborghini θα παρουσιάσει την plug-in υβριδική έκδοση της Urus που διαθέτει επανασχεδιασμένα φωτιστικά σώματα, με την θύρα φόρτισης...

Δες μια Pagani Utopia να διασχίζει έναν πλημμυρισμένο δρόμο στο Ντουμπάι

Μια από τις χειρότερες κακοκαιρίες των τελευταίων ετών "χτύπησε" τις περασμένες ημέρες τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, με το Ντουμπάι να μετατρέπεται σε μία απέραντη...