Αμερική vs Γερμανία vs Ιαπωνία ή Challenger Hellcat vs 911 Turbo S vs GT-R

Σχετικά άρθρα

Dodge Challenger Hellcat vs Porsche 911 Turbo S vs Nissan GT-R

Το Nissan GT-R έχει αποδείξει επανειλημμένως την εντυπωσιακή του ταχύτητα, κάτι που δίκαια του έχει δοθεί το προσωνύμιο “φονέας γιγάντων”.

Όμως η τεχνολογία εξελίσσεται και υπάρχουν αρκετά νέα αυτοκίνητα που μπορούν να σταθούν δίπλα του. Ένα από αυτά, είναι η νέα Porsche 911 Turbo S, που φημίζεται για την ταχύτητα που επιδεικνύει στην ευθεία -και όχι μόνο-, και τώρα θα αναμετρηθεί με το Dodge Challenger Hellcat.

Το γερμανικό supercar παράγει δύναμη 580 αλόγων και 700 Nm ροπής (750 Nm σε λειτουργία overboost), από τον 3,8-λίτρων twin turbo εξακύλινδρο επίπεδο κινητήρα και ζυγίζοντας 1.605 κιλά.

Το ιαπωνικό αυτοκίνητο αποδίδει 545 άλογα και 630 Nm ροπή, από τον 3.8-λίτρων twin turbo V6 κινητήρα του του, ζυγίζοντας 1.730 κιλά, ενώ τέλος, το αμερικάνικο muscle car αποδίδει 707 άλογα και 881 Nm ροπή, από τον κομπρεσοράτο 6,2-λίτρων V8 κινητήρα, με το βάρος του να φτάνει τους 2 τόνους. Και τα τρία μάχονται από στάση, με το νικητή να είναι…ένα κλικ μακριά!

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Δες μια Pagani Utopia να διασχίζει έναν πλημμυρισμένο δρόμο στο Ντουμπάι

Μια από τις χειρότερες κακοκαιρίες των τελευταίων ετών "χτύπησε" τις περασμένες ημέρες τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, με το Ντουμπάι να μετατρέπεται σε μία απέραντη...

Νέα Shelby Super Snake με 830 άλογα και πολύ carbon

Η Shelby American παρουσίασε σήμερα την Super Snake έκδοση της νέας γενιάς της Mustang. Το αυτοκίνητο ξεχωρίζει από την επιθετική του εμφάνιση με νέους...