Το τερμάτισε ο τύπος

Σχετικά άρθρα

overload

Κάποιος δεν ήθελε να πληρώσει μεταφορική εταιρία και έτσι φόρτωσε όλο το σπιτικό του πάνω στο αυτοκίνητό του, ένα Opel Zafira στη προκειμένη περίπτωση.

Το αυτοκίνητο πιάστηκε από την αστυνομία της Γαλλίας να οδηγεί στον αυτοκινητόδρομο A7, το πρωί του περασμένου Σαββάτου, με προορισμό το Μαρόκο, αλλά ήταν τόσο βαριά φορτωμένο που με δυσκολία κινούνταν πάνω από 80 χλμ/ώρα. Ως εκ τούτου, η γαλλική αστυνομία αποφάσισε να το σταματήσει και να καλέσει φορητή γεφυροπλάστιγγα για να ζυγίσει το αυτοκίνητο.

Όπως αποδείχτηκε, το Zafira είχε υπερφορτωθεί με 700 κιλά περισσότερα (2.500 κιλά συνολικά) από όσο αναφέρουν οι προδιαγραφές του (1.800 κιλά). Πάνω στο αυτοκίνητο ο άνδρας είχε βάλει ποδήλατα, μικρές ηλεκτρικές συσκευές και αρκετά χαρτοκούτια. Η αστυνομία του έδωσε πρόστιμο 180 ευρώ και τον ανάγκασε να ξεφορτώσει πράγματα βάρους 700 κιλών, για να συνεχίσει το ταξίδι του.

ΠηγήFrancebleu

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Δες μια Pagani Utopia να διασχίζει έναν πλημμυρισμένο δρόμο στο Ντουμπάι

Μια από τις χειρότερες κακοκαιρίες των τελευταίων ετών "χτύπησε" τις περασμένες ημέρες τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, με το Ντουμπάι να μετατρέπεται σε μία απέραντη...

Νέα Shelby Super Snake με 830 άλογα και πολύ carbon

Η Shelby American παρουσίασε σήμερα την Super Snake έκδοση της νέας γενιάς της Mustang. Το αυτοκίνητο ξεχωρίζει από την επιθετική του εμφάνιση με νέους...