Spy Photos: To KIA GT δοκιμάζεται στο Nurburgring

Σχετικά άρθρα

Spy_Photos_Kia_GT_12

Έχουν περάσει δύο μήνες από τη στιγμή που είδαμε τις πρώτες κατασκοπευτικές φωτογραφίες του Kia GT, και σήμερα βλέπουμε το κορεάτικο μοντέλο, σε αρκετά καλύτερες, να συνεχίζει τις δοκιμές εξέλιξης στη πίστα του Nurburgring.

Από αυτές είναι πλέον ξεκάθαρο, ότι η έκδοση παραγωγής του Kia GT Concept που είδαμε στην Έκθεση Φρανκφούρτης το 2011, θα έχει το σχήμα ενός τετράθυρου coupe αμαξώματος, στα πρότυπα των BMW Σειράς 4 Gran Coupe και Audi A5 Sportback.

Το μοντέλο είναι αρκετά πιθανό να ονομαστεί Stinger, με την παρουσίαση του να αναμένεται να γίνει στο τρίτο τρίμηνο της επόμενης χρονιάς, παρότι οι τελευταίες φήμες έλεγαν για το 2020.

Spy_Photos_Kia_GT_02

Η έκδοση παραγωγής αναμένεται να μοιράζεται την πλατφόρμα του νέου Genesis G70, το οποίο είδαμε σαν concept στην έκθεση της Νέας Υόρκης. Θα είναι πισωκίνητο και μηχανικά λέγεται ότι θα κινείται από έναν turbo V6 3,3 λίτρων κινητήρα απόδοσης 362 ίππων και 510 Nm ροπής, ο οποίος θα συνδυάζεται με ένα 8-τάχυτο αυτόματο κιβώτιο, και από έναν 3.3-λίτρων V6 311 ίππων και 400 Nm ροπής.

Στην Ευρώπη θα υπάρχουν διαθέσιμοι τόσο κινητήρες diesel όσο και κινητήρες μικρότερης χωρητικότητας. Μαζί με αυτόν, θα εξοπλίζεται και διάφορους τετρακύλινδρους και εξακύλινδρους κινητήρες, τόσο βενζίνης όσο και πετρελαίου, ενώ δεν αποκλείεται η γκάμα του GT να περιλαμβάνει και μία καυτή έκδοση που θα κινείται από κάποιον V8 κινητήρα.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Νέο Kia K4

H Kia έκανε γνωστές όλες τις λεπτομέρειες της νέας γενιάς του K4, που εκτός από σεντάν θα προσφέρεται και ως hatchback. Το αυτοκίνητο αντικαθιστά...

Η Kia ανακαλεί 22.915 Soul EV

Η Kia ανακαλεί 22.915 Soul EV που κατασκευάστηκαν μεταξύ 2014 και 2018 επειδή το σύστημα διαχείρισης της μπαταρίας ενδέχεται να μην αναγνωρίζει τις μη...

Η Kia αποκάλυψε το νέο K4

H Kia παρουσίασε σήμερα τη νέα γενιά του K4, που θα ντεμπούτο στην έκθεση αυτοκινήτου της Νέας Υόρκης, που ανοίγει τις πύλες της στις...
Autoblog.gr