Ferrari: 350 ειδικές εκδόσεις για να εορταστούν τα 70 χρόνια ιστορίας της

Σχετικά άρθρα

Ferrari F12tdf

Το 1947 βγήκε από το εργοστάσιο της Ferrari το πρώτο της αυτοκίνητο. Από τότε έχουν περάσει σχεδόν 70 χρόνια λαμπρής ιστορίας με αυτοκίνητα δρόμου και αγωνιστικά που έχουν μείνει ανεξίτηλα στις καρδιές μας. Φέτος λοιπόν, η εταιρία ανήγγειλε ότι θα γιορτάσει αυτό το γεγονός στην έκθεση του Παρισιού τον Οκτώβριο. Φυσικά και θα το έκανε με το δικό της μοναδικό τρόπο, ανακοινώνοντας 350 ειδικές εκδόσεις για τα μοντέλα που κυκλοφορούν αυτή τη στιγμή.

Ο επικεφαλής του τμήματος μάρκετινγκ της Ferrari, Enrico Galliera δήλωσε σε μια εκδήλωση της εταιρίας που πραγματοποιήθηκε στη Βενετία το προηγούμενο Σαββατοκύριακο

Η ομάδα που έχει αναλάβει το εγχείρημα, διέτρεξε και τα 70 χρόνια της ιστορίας της Ferrari και προσπάθησε να αναγνωρίσει τα πιο σημαντικά μοντέλα, με τον πιο ξεχωριστό εξωτερικό σχεδιασμό αλλά και το πιο ιδιαίτερο εσωτερικό.

Ferrari 458 MM Speciale (1)

Κάθε ένα από τα πέντε μοντέλα της Ferrari που βρίσκονται αυτή τη στιγμή στη παραγωγή, θα αποκτήσουν από 70 ειδικές μοναδικές εκδόσεις, εμπνευσμένες από τα ιστορικά αυτοκίνητα της εταιρίας.

Αυτό σημαίνει ότι θα κατασκευάσουμε και θα παραδώσουμε 350 μοναδικά αυτοκίνητα. Το κάθε ένα θα είναι μοναδικό,

δήλωσε ο Galliera.

Ίσως το πιο δύσκολο κομμάτι για τη Ferrari θα είναι η επιλογή των ανθρώπων που τελικά θα αποκτήσουν μία από αυτές τις εκδόσεις. Ο CEO της Ferrari, Sergio Marchionne δήλωσε χαρακτηριστικά :

Είναι μια επίπονη διαδικασία, μακάρι να μη χρειαζόταν να το κάνω, αλλά είναι απαραίτητο να γίνει από την εταιρία, γι’ αυτό, αν υπάρχει κάποιος σε αυτό το κοινό, o οποίος πιθανότατα να αδικηθεί από τη διαδικασία, του ζητώ εκ των προτέρων συγγνώμη. Να έχετε στο μυαλό σας ότι στο μέλλον, θα υπάρξουν κι άλλα αυτοκίνητα περιορισμένης παραγωγής και τότε θα μπορέσουμε να διορθώσουμε ότι λάθος κάνουμε τώρα.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Ferrari: Δημιουργία ερευνητικού κέντρου για την ανάπτυξη μπαταριών

Η Ferrari εγκαινίασε ένα νέο ερευνητικό κέντρο ηλεκτροχημείας στο Πανεπιστήμιο της Μπολόνια, καθώς ετοιμάζεται να παράγει το πρώτο πλήρως ηλεκτρικό supercar μέχρι τα τέλη...

Touring Arese RH95 Vento D’Oro

Η Carrozzeria Touring Superleggera βγάζει στην αγορά μια ειδική έκδοση του Arese RH95, την Vento D’Oro, με το αυτοκίνητο να πρόκειται για μια Ferrari...