Τα επόμενα C4 και C5 μπορεί να είναι SUV

Σχετικά άρθρα

Citroen Aircross concept (1)

H Citroen μας άνοιξε την όρεξη με την παρουσίαση του νέου C3 και όλοι περιμένουμε το πώς θα είναι τα νέα C4 και C5.

Τα 2 μοντέλα αποτελούν τους Μαθουσάλες της γκάμας, με την αντικατάσταση να φαντάζει ως επιτακτική ανάγκη. Ειδικά τη στιγμή που ο ανταγωνισμός είτε παρουσιάζεται εντελώς ανανεωμένος (βλέπε Megane) είτε σεβαστά φρεσκαρισμένος (βλέπε Mondeo).

Ωστόσο, η προσέγγιση μπορεί να ξεφύγει της πεπατημένης. Ο διευθυντής προϊόντων του ομίλου PSA, Xavier Peugeot, δήλωσε σε πρόσφατη συνέντευξή του πως η νέα γενιά των C4 και C5 θα είναι ριζικά ανανεωμένες και θα έχουν λίγη σχέση με το παρελθόν.

Οι λέξεις αυτές, σε συνδυασμό με την crossover-οποίηση των hatchbacks (Nissan Qashqai, κατηγορώ εσένα) και τον αργό θάνατο των sedans, φανερώνουν την πολύ ισχυρή πιθανότητα τα νέα μοντέλα να έχουν πολλές επιρροές από το πρωτότυπο Citroen Aircross concept. Ήδη τα DS4, DS5 και C4 Cactus έχουν δείξει τον δρόμο.

ΠηγήAutoExpress

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Ανακαλούνται 189.403 Citroen C3 και DS3 λόγω των αερόσακων της Takata

189.403 Citroen C3 και DS3 που κατασκευάστηκαν μεταξύ 31 Αυγούστου 2009 και 9 Φεβρουαρίου 2017 ανακαλούνται παγκοσμίως εξαιτίας των ελαττωματικών αερόσακων οδηγού και συνοδηγού,...

Οι πρώτες φωτογραφίες του νέου Citroen C3 Aircross

H Citroen έδωσε στη δημοσιότητα τις πρώτες επίσημες φωτογραφίες της νέας -δεύτερης- γενιάς του C3 Aircross, το λανσάρισμα του οποίου -με βάση το σημερινό...