Δείχνουν τον… πάγκο στον Chris Evans

Σχετικά άρθρα

chris-evans-matt-top-gear

Σε προβλήματα φαίνεται πως μπαίνει ο Chris Evans, λόγω της ιδιότροπης συμπεριφοράς του στο πλατό του Top Gear, καθώς η νέα επικεφαλής του Τμήματος Ψυχαγωγίας του BBC, Kate Phillips, δεν είναι διατεθειμένη να τον ανεχτεί άλλο.

Το μεγαλύτερο πρόβλημά της, δεν είναι άλλο, πέρα από το γεγονός ότι ο Evans έχει “παραγκωνίσει” τους άλλους συμπαρουσιαστές του Top Gear, του οποίου η μορφή αυτή τη στιγμή τείνει περισσότερο να είναι του στυλ “Ο Chris Evans και η ομάδα του“.

Σύμφωνα λοιπόν με την κουτσομπολίστικη The Sun, το νέο αφεντικό του Evans έχει πρόβλημα με την παραπάνω εικόνα και απαιτεί όλοι να λειτουργούν ως ένα ενιαίο σύνολο. Θα μπορούσαμε να αμφισβητήσουμε την εγκυρότητα των παραπάνω ειδήσεων, αν δεν γνωρίζαμε το έντονο παρασκήνιο του σόου και τους υψηλούς τόνους που δημιουργούνται πολλές φορές. Οπότε αυτές οι “φήμες”, επιβεβαιώνουν αυτά που “ακούγονταν” κατά καιρούς.

Η ίδια πηγή, αναφέρει, πως από την συμπεριφορά του Evans, όπως είναι λογικό, είναι ενοχλημένοι και οι συνάδελφοί του, και οι επιλογές που πρόκειται να του δοθούν είναι δύο. Είτε θα αποδεχθεί τις αλλαγές που πρέπει να γίνουν και θα ελέγχει καλύτερα την συμπεριφορά του απέναντι στους άλλους, είτε θα αποχωρήσει εντελώς από το σόου! Βέβαια, αυτή η “κίνηση” πρόκειται να γίνει από την Διοίκηση έχοντας ως “back-up” τον Matt LeBlanc, ο οποίος έχει καλή επαφή με το κοινό και πιστεύοντας παράλληλα πως οι υπόλοιποι θα ακολουθήσουν τον LeBlanc, λειτουργώντας ως μια ομάδα και αλλάζοντας την εικόνα του σόου.

Αυτή η αλλαγή έχει θετική αποδοχή από τους τηλεθεατές, που έχουν εμπιστοσύνη στην Phillips και στην πείρα που έχει να μεταμορφώνει σε επιτυχία ένα σόου, καθώς έχει στο “ενεργητικό” της την τεράστια επιτυχία του “Dancing With The Stars” στις ΗΠΑ, που ήταν μια παραλλαγή του “Strictly Come Dancing”. Όχι δεν θα δούμε χορούς στο Top Gear, αλλά μια άλλη προσέγγιση με σκοπό την ψυχαγωγία και αυτό, καθώς φαίνεται, έχει ήδη αποφασιστεί.

ΠηγήThe Sun

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Βέλγιο: “Μεθυσμένος” οδηγός απέδειξε ότι το σώμα του παράγει αλκοόλ

Ένας 40χρονος Βέλγος που είχε παραπεμφθεί σε δικαστήριο της Μπριζ επειδή συνελήφθη να οδηγεί μεθυσμένος καθ’ υποτροπή, απαλλάχθηκε από όλες τις κατηγορίες αφού απέδειξε...

Επίσημο: Tesla Model 3 Performance με 517 άλογα

Η Tesla παρουσίασε σήμερα την γρήγορη έκδοση του ανανεωμένου Model 3, το Model 3 Performance. Είναι το ισχυρότερο Model 3 που έχει κατασκευάσει η...