Η Sauber δεν θα συμμετάσχει στις δοκιμές του Silverstone

Σχετικά άρθρα

Sauber

Στον τελευταίο αγώνα του πρωταθλήματος Formula 1, η Monisha Kaltenborn άφησε να εννοηθεί πως η Sauber βρίσκεται κοντά σε συμφωνία με νέο χορηγό. Αυτό θα σταθεροποιήσει τα οικονομικά της ομάδας και θα της επιτρέψει να καλύψει τις οφειλές της προς το προσωπικό, αλλά και τους προμηθευτές.

Για την ώρα κάποια συμφωνία δεν έχει γίνει επίσημη και τα οικονομικά της ομάδας παραμένουν σε δεινή θέση. Έτσι οι επικεφαλής αποφάσισαν την απόσυρση της C35 από το τεστ στο Silverstone, που θα ξεκινήσει την Τρίτη μετά το gp.

Η Sauber είχε προγραμματίσει να έρθουν οι αναβαθμίσεις της C35 κάπου ανάμεσα στον Καναδά και την Βρετανία, αλλά αφού δεν συνέβη αυτό, πάρθηκε τελικά η απόφαση να μην λάβει μέρος και στο δεύτερο τεστ εντός της σεζόν. Ακριβώς όπως είχε πράξει και στο πρώτο, στην Καταλονία. Η ανακοίνωση έγινε μέσω twitter και ανέφερε:

Καθότι θα παρουσιάσουμε τις αναβαθμίσεις της C35 σε επόμενο στάδιο του πρωταθλήματος, ακυρώσαμε το τεστ στο Silverstone, λαμβάνοντας υπόψιν το κόστος.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Lewis Hamilton: Δεν έχω ξεκινήσει χειρότερα στη καριέρα μου στην F1

Έχουν διεξαχθεί ήδη τρία Grand Prix στη φετινή σεζόν και ο Lewis Hamilton είναι μόλις 10ος στη βαθμολογία του πρωταθλήματος των οδηγών, έχοντας συγκεντρώσει...

O Horner αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο ο Carlos Sainz να πάει στη Red Bull

Ο Carlos Sainz είναι ο μόνος πιλότος που έχει καταφέρει να νικήσει την Red Bull πέρυσι και φέτος και ο Ισπανός δεν έχει εξασφαλίσει...
Autoblog.gr