Spotawheel: Ο ασφαλής τρόπος αγοράς μεταχειρισμένου αυτοκινήτου

Σχετικά άρθρα

spotawheel

Όσοι πραγματικά αγαπάμε το αυτοκίνητο είμαστε και οι πρώτοι που ζητάμε μια “καθαρή” αγορά μεταχειρισμένου! Αυτό ακριβώς κατάλαβε και η Spotawheel, μια νέα υπηρεσία αγοραπωλησίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων και το έκανε πράξη! Αποφάσισε να βασιστεί σε ανθρώπους σαν εμάς, τους “car enthusiasts”, για να αλλάξει τον τρόπο που πουλάμε και αγοράζουμε ένα αυτοκίνητο!

Πίσω από τη Spotawheel είναι τα ίδια άτομα που ιδρύσανε τη Spotmechanic και πριν ένα χρόνο μας είπαν ότι θέλουν να φέρουν τη διαφάνεια στην αγορά ενός μεταχειρισμένου εισαγάγωντας τον επιτόπιο έλεγχο 180 σημείων με γραπτή αναφορά. Την δουλειά της Spotmechanic την έχουμε παρουσιάσει εκτενώς στις σελίδες μας, αφού είναι μία ιδιαίτερα καινοτόμα επιχείρηση για τα ελληνικά δεδομένα και θεωρούμε ότι οφείλουμε να στηρίζουμε τέτοιες ενέργειες.

Με τη Spotawheel επιμένουν στο στόχο τους και το πάνε ένα βήμα παραπέρα. Εισαγάγουν ένα νέο ρόλο υπαλλήλου στο χώρο της εμπορίας μεταχειρισμένων που όπως μας είπαν, μόνο κλασικός πωλητής δεν είναι! Γι’αυτό και τον ονόμασαν “enthusiast”! Δεν θα πιέσει τον αγοραστή, ούτε θα τον τρελάνει στα τηλέφωνα. Σκέψου ότι είναι κάτι σαν κινητή εγκυκλοπαίδεια αυτοκινήτου. Πρόκειται για πραγματικούς λάτρεις του αυτοκινήτου σαν εμάς, που ακόμη και στον ελεύθερο χρόνο μας ασχολούμαστε με αυτοκίνητα!

Spotawheel (1)

Τι ακριβώς κάνει η Spotawheel; Yπόσχεται να σου βρει ένα ασφαλές μεταχειρισμένο, σε άψογη κατάσταση, με επιβεβαιωμένα χιλιόμετρα και πεντακάθαρο ιστορικό, αρχίζοντας με τον τρόπο που επιλέγουν κάθε αυτοκίνητο!

Αν πουλάς το δικό σου αυτοκίνητό θα το καταλάβεις: Αφού περάσει με επιτυχία μια σειρά ελέγχων, αναλαμβάνει ο enthusiast! Θα έρθει, θα το παραλάβει (αν θες πας μαζί του βέβαια), θα το πλύνει, θα βγάλει πολλές και λεπτομερείς φωτογραφίες αλλά και ένα ολιγόλεπτο βίντεο!

Έπειτα, θα το ανεβάσει στο online showroom της υπηρεσίας, μαζί με όλα τα άλλα επιλεγμένα μεταχειρισμένα αυτοκίνητα ιδιωτών που προσφέρει, παρουσιάζοντάς το με τον πιο πλήρη και διαφανή τρόπο που έχουμε δει μέχρι σήμερα, ενώ θα είναι πάντα online, “δίπλα” του για να λύσει οποιαδήποτε απορία στον ενδιαφερόμενο αγοραστή!

Spotawheel (2)

Αν κάποιος ζητήσει να το δει, ο enthusiast θα το πάει έξω από την πόρτα του για επίδειξη. Πάντα βέβαια, κατόπιν συνεννόησης μαζί σου, καθώς μέχρι να πουληθεί, το αμάξι θα βρίσκεται στην κατοχή σου. Θα εξηγήσει στον ενδιαφερόμενο το δικαίωμα επιστροφής χρημάτων, τα αποτελέσματα του τεχνικού ελέγχου, ενώ παράλληλα θα αναλάβει να κανονίσει όλα τα γραφειοκρατικά ζητήματα, χωρίς εσύ να κάνεις το παραμικρό! O enthusiast είναι ο συνδετικός κρίκος ανάμεσα σε εσένα που πουλάς ένα υπέροχο αυτοκίνητο και τον αγοραστή που θέλει να αγοράσει ένα υπέροχο αυτοκίνητο.

Όπως μας είπαν, αντί για χαοτικές εκθέσεις και πάρκα αυτοκινήτων, η Spotawheel επενδύει σε άτομα με πραγματική αγάπη για το αυτοκίνητο, ανθρώπους που πιστεύουν στο στόχο της εταιρείας: να αλλάξουν την παρούσα, «χαοτική» κατάσταση που επικρατεί στην αγορά. Αυτή η διαφορετικότητα της Spotawheel σε σχέση με τον ανταγωνισμό, να μην έχουν δηλαδή μεγάλα κόστη εγκαταστάσεων, τους δίνει τη δυνατότητα να αγοράζουν ένα υπέροχο αυτοκίνητο πιο ακριβά από τον παραδοσιακό έμπορο, επιβραβεύοντας έτσι τον επιμελή ιδιοκτήτη και να το πουλάνε γρήγορα και στην καλύτερη τιμή της αγοράς για την κατάσταση του, κάτι που το εγγυώνται γραπτώς.

Καταλαβαίνεις λοιπόν γιατί επιλέγουμε για μία ακόμα φορά να βρισκόμαστε στο πλευρό τους προβάλλοντας τη νέα αυτή υπηρεσία που είμαστε σίγουροι ότι θα πάει το ίδιο καλά με τη Spotmechanic και δεν έχουμε παρά να περιμένουμε την ακόμα πιο καινοτόμα ιδέα που θα σκεφτούν για να κάνουν τη ζωή μας ευκολότερη. Και για να μη ξεχνιόμαστε, αν θέλεις να δεις τη δουλειά τους θα τους βρεις στο Facebook, σε όλα τα social media και φυσικά, στο spotawheel.gr!

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

To νέο Suzuki Swift ήρθε στην Ελλάδα [Τιμές]

Η τέταρτη γενιά του ιαπωνικού μοντέλου βρίσκεται στη χώρα μας και είναι ήδη διαθέσιμο, με την εισαγωγική εταιρία να ανακοινώνει σήμερα τις τιμές του...

Δες την Michele Mouton να αντιδρά στη νίκη της στο Rally Ακρόπολις

Η Michele Mouton είναι η πιο επιτυχημένη γυναίκα που συμμετείχε ποτέ στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι και φέτος συμπληρώνονται 50 χρόνια από τον πρώτο της...

Εγνατία Οδός: Ακριβαίνουν τα διόδια έως και 120%. Στις ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ και Egis η παραχώρηση της για 35 χρόνια

Οι υπουργοί Υποδομών και Οικονομίας υπέγραψαν σήμερα την Κοινή Υπουργική Απόφαση για τις αυξήσεις στα διόδια της Εγνατίας Οδού και αναμένεται η δημοσίευσή της...
Autoblog.gr