O Snoop Dogg χαρίζει, την βαμμένη στα χρώματα των Lakers, Pontiac στον Κobe Bryant

Σχετικά άρθρα

kxtxbbj91ajtbqkq8qdy (Copy)

Όλοι μας λίγο πολύ, είτε φίλοι του μπάσκετ είτε όχι ξέρουμε για τον Kobe Bryant και τη τεράστια καριέρα του, που ο ίδιος αποφάσισε να σταματήσει την αγωνιστική χρονιά που πέρασε.

Σαν δώρο του λοιπόν, για όσα πρόσφερε αυτά τα χρόνια στην ομάδα, ο πιστός φίλαθλος των Lakers, Snoop Dog, έδωσε στον Kobe την Pontiac Parisienne ‘67 αφήνοντας άφωνο τον ίδιο με τη χειρονομία του διάσημου καλλιτέχνη.

Εκτός μάλιστα από το χρώμα του οχήματος, κίτρινο σώμα και μωβ οροφή όπως η φανέλα των Lakers, στο καπό του αυτοκινήτου μπορεί να διακρίνει κανείς θρυλικές φιγούρες της ομάδας όπως τους Magic, Kareem, Wilt και φυσικά τον Bryant με τον Snoop Dogg να είναι στο κέντρο κρατώντας το τρόπαιο του NBA.

Το όχημα αυτό ήταν στη κατοχή του καλλιτέχνη τουλάχιστον από το 2005, κάτι που πιθανότατα κάνει τον αποχωρισμό του ακόμη πιο δύσκολο, καθώς στο καπό του φέρει και την υπογραφή του μεγάλου Shaquille O’Neal, που ο ίδιος έβαλε στο σόου της GM “Rollin’ 24 Deep”.

Το συγκεκριμένο Pontiac “lowrider” διαθέτει υδραυλικό σύστημα ανάρτησης δίνοντάς του τη δυνατότητα να αυξομειώνει το ύψος του με ένα διακόπτη.

ΠηγήSnooop Dogg

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Τα ευρωπαϊκά λιμάνια γεμίζουν με απούλητα αυτοκίνητα

Χιλιάδες αυτοκίνητα είναι σήμερα σταθμευμένα σε πολλά ευρωπαϊκά λιμάνια, πολλά από τα οποία προέρχονται από την Κίνα. Αρκετές αυτοκινητοβιομηχανίες έχουν μισθώσει μεγάλες εκτάσεις σε...

Δες μια Pagani Utopia να διασχίζει έναν πλημμυρισμένο δρόμο στο Ντουμπάι

Μια από τις χειρότερες κακοκαιρίες των τελευταίων ετών "χτύπησε" τις περασμένες ημέρες τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, με το Ντουμπάι να μετατρέπεται σε μία απέραντη...

Υποχώρησαν κατά 5,2% οι πωλήσεις νέων αυτοκινήτων στην Ευρώπη τον Μάρτιο

Μειωμένες κατά 5,2% ήταν οι πωλήσεις νέων επιβατικών αυτοκινήτων στην ΕΕ τον Μάρτιο. Συγκεκριμένα πουλήθηκαν 1.031.875 νέα αυτοκίνητα έναντι 1.089.017 τον Μάρτιο του 2022,...