Ecclestone: Τα ατυχήματα είναι καλύτερα κι από νίκες για την Mercedes

Σχετικά άρθρα

rosberg-hamiltoncrash-spain-2016-f1

Η Γερμανική ομάδα οδεύει εύκολα προς την κατάκτηση των τίτλων στη Formula 1, κάτι που θα γίνει για τρίτη συνεχόμενη χρονιά. Όμως, το 2016 έχουν υπάρξει αρκετά περιστατικά στην κόντρα HamiltonRosberg, που της έχουν κοστίσει. Έτσι, οι υπεύθυνοι έριξαν στο τραπέζι μέχρι και την ιδέα των team orders.

Η παραπάνω πρόταση τελικά δεν προχώρησε, με τον Bernie Ecclestone να θεωρεί πως περισσότερο καλό κάνουν στην ομάδα οι επαφές και ο επακόλουθος θόρυβος στα μέσα ενημέρωσης και δικτύωσης, παρά οι νίκες στους αγώνες.

Τώρα οι άνθρωποι σκέφτονται ότι (η Mercedes) θα κερδίσει έτσι κι αλλιώς. Πως πάει, αυτό είναι. Δεν υπάρχουν συναισθήματα για κάτι που είναι τόσο προφανές.

Το ότι οι δυο οδηγοί της Mercedes τρακάρουν, τους δίνει μεγαλύτερη δημοτικότητα από τη νίκη. Κοιτάξτε τι συμβαίνει μετά την Αυστρία. Πιο πολύ θετική δημοσιότητα κατά τη γνώμη μου. Δείχνει ότι αφήνουν τους οδηγούς τους να τρέξουν. Από την άποψη της διαχείρισης του brand, είναι ό,τι καλύτερο.

Motor Racing - Formula One World Championship - Monaco Grand Prix - Saturday - Monte Carlo, Monaco

Ο Βρετανός συνέχισε λέγοντας πως ο Hamilton θα κατακτήσει το πρωτάθλημα, ενώ μίλησε και για το μεγαλύτερο λάθος που έκανε η Formula 1 τα τελευταία χρόνια:

Πιστεύω ότι ο Lewis θα κερδίσει και πάλι. Είχε ήδη λάβει το μερίδιό του από κακή τύχη αυτή τη σεζόν. Δεν λέω όμως ότι αυτό θα ήταν το καλύτερο πράγμα για την F1. Απλά, έτσι είναι οι συνθήκες.

Η Mercedes θα έπρεπε να έχουν επιτρέψει ένας κινητήρας τους να πάει στη Red Bull. Αυτό είναι το μεγαλύτερο λάθος που έχουμε κάνει στην F1 τα τελευταία δύο χρόνια. Κάτι τέτοιο θα ήταν εξαιρετικό για τον ανταγωνισμό. Η Mercedes πιθανότατα και πάλι θα κέρδιζε, αλλά θα φαινόταν πολύ καλύτερα αν κέρδιζε το παγκόσμιο πρωτάθλημα στον τελευταίο αγώνα της σεζόν.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Δες τους Bottas και Guanyu να μαθαίνουν να driftάρουν

Ο Valtteri Bottas και ο Zhou Guanyu, στο περιθώριο του GP της Αυστραλίας το περασμένο Σαββατοκύριακο, είχαν την ευκαιρία να βρεθούν στην πίστα Calder...

Lewis Hamilton: Δεν έχω ξεκινήσει χειρότερα στη καριέρα μου στην F1

Έχουν διεξαχθεί ήδη τρία Grand Prix στη φετινή σεζόν και ο Lewis Hamilton είναι μόλις 10ος στη βαθμολογία του πρωταθλήματος των οδηγών, έχοντας συγκεντρώσει...
Autoblog.gr