Γάλλος πληρώνει πρόστιμο 90 ευρώ με 5.100 κέρματα

Σχετικά άρθρα

coins

Ο Yannick Krommenacker πήρε κλήση 90 ευρώ επειδή οδηγούσε μόλις 1 χιλιόμετρα/ώρα γρηγορότερα από το επιτρεπτό όριο και αποφάσισε να αποπληρώσει το πρόστιμο με κέρματα του ενός, των δύο και των πέντε σεντς του ευρώ.

Γέμισε την τσάντα του με 5.100 κέρματα και δύο χαρτονομίσματα, πήρε το κινητό του τηλέφωνο ανά χείρας και πήγε να πληρώσει το πρόστιμα στην εφορία του Ιλκίρς, στα περίχωρα του Στρασβούργου, για να αδειάσει την τσάντα με τα κέρματα πάνω σε ένα γραφείο. Αρχικά, ο υπάλληλος αρνήθηκε να δεχτεί τα κέρματα, απειλώντας πως θα υποβάλει καταγγελία κατά του Krommenacker, αλλά όπως τον ενημέρωσε ο Krommenacker, στη Γαλλία επιτρέπεται η πληρωμή προστίμου με μετρητά, αν το ύψος του δεν ξεπερνά τα 300 ευρώ και δεν υπάρχει περιορισμός στον αριθμό των κερμάτων που θα χρησιμοποιήσει ο φορολογούμενος.

Κάπως έτσι ο υπάλληλος αναγκάστηκε να μετρήσει ένα προς ένα τα κέρματα, με τον Krommenacker να ανεβάζει το video στο προφίλ του στο Facebook και αυτό να γίνεται viral.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Υποχώρησαν κατά 5,2% οι πωλήσεις νέων αυτοκινήτων στην Ευρώπη τον Μάρτιο

Μειωμένες κατά 5,2% ήταν οι πωλήσεις νέων επιβατικών αυτοκινήτων στην ΕΕ τον Μάρτιο. Συγκεκριμένα πουλήθηκαν 1.031.875 νέα αυτοκίνητα έναντι 1.089.017 τον Μάρτιο του 2022,...