Ηλεκτρικό βαν Vs Ferrari California Vs Tesla Model S. Μην είσαι σίγουρος για τον νικητή

Σχετικά άρθρα

675294

Ferrari California διαβάζεις, Tesla Model S βλέπεις και ανάμεσά τους ένα λευκό ηλεκτρικό βαν. Λες δεν γίνεται, ακόμη μια κόντρα ανάμεσα σε ένα Model S και μια δημιουργία της Ferrari θα είναι το συγκεκριμένο video, με το ηλεκτρικό βαν να αποτελεί “διακοσμητικό στοιχείο” ανάμεσα στα δύο αυτοκίνητα, αλλά θα σε εκπλήξω και θα σου πω, πως το βαν, βάζει τα γυαλιά στα πανάκριβα δημιουργήματα.

Ο λόγος βρίσκεται στους δύο ηλεκτροκινητήρες που τροφοδοτούν με ενέργεια το αυτοκίνητο. Είναι δημιουργία της Atieva, με το σύστημα να ονομάζεται Edna και επιτρέπει στο βανάκι να κάνει τα 0-96 χλμ/ώρα σε 3,08 δευτερόλεπτα. Η εταιρία χρηματοδοτείται από την κινέζικη BAIC, ενώ υπεύθυνος γι’αυτήν είναι ο Peter Rawlinson, πρώην αρχιμηχανικός του Tesla Model S.

Η εταιρία ετοιμάζει το δικό της ηλεκτρικό σύστημα κίνησης, το οποίο και θα το παρουσιάσει τους επόμενους μήνες, σε ένα πολυτελές ηλεκτρικό σεντάν που έχει ως στόχο να ανταγωνιστεί την Tesla και το Model S. Το σύστημα τροφοδοτείται με ενέργεια από μια μπαταρία 87 kWh και μπορεί να παράγει περισσότερα από 900 άλογα, με την εταιρία το διάστημα αυτό να δοκιμάζει το σύστημα μετάδοσης κίνησης, τον αλγόριθμο του κινητήρα, το σύστημα ανάκτησης ενέργειας, το σύστημα ψύξης και άλλα πολλά.

https://vimeo.com/173957873

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η Nissan παρουσιάζει την πιλοτική γραμμή παραγωγής μπαταριών στερεάς κατάστασης

Η Nissan παρουσίασε σήμερα την -υπό κατασκευή- πιλοτική γραμμή παραγωγής μπαταριών στερεάς κατάστασης στο εργοστάσιό της στη Γιοκοχάμα της Ιαπωνίας. Η πιλοτική γραμμή στοχεύει...