Η Καλιφόρνια απέρριψε την πρόταση επιδιόρθωσης της VW για τον 3.0 TDI

Σχετικά άρθρα

volkswagen-of-america-dieselgate v6 3.0 tdi

Το CARB (California Air Resources Board) έχει απορρίψει την πρόταση επιδιόρθωσης της VW, για τα περίπου 85.000 μοντέλα των VW, Audi και Porsche που εξοπλίζονται με τον 3.0-λίτρων TDI κινητήρα. Αυτό δήλωσε ο επικεφαλής της CARB, χαρακτηρίζοντας την λύση που προτείνει η VW είναι ανεπαρκής.

Η ρυθμιστική αρχή ανέφερε πως δεν έχει αρκετά στοιχεία, τουλάχιστον μέχρι τον Δεκέμβριο, ώστε να αποφασίσει αν τελικά ο 3,0-λίτρων κινητήρας θα μπορέσει να επιδιορθωθεί, ή θα χρειαστεί η VW να αγοράσει πίσω όλα τα αυτοκίνητα που επηρεάζονται, όπως θα κάνει και με τα σχεδόν 500.000 2.0 TDI μοντέλα. Αν συμβεί αυτό, τότε η VW θα πρέπει να δώσει επιπλέον 2 με 3 δισ. δολάρια.

Εκπρόσωπος της VW δήλωσε πως η εταιρία του συνεχίσει να εργάζεται με την EPA και το CARB για να εξασφαλίσει την έγκριση για την επιδιόρθωση των 3.0 TDI μοντέλων.

ΠηγήReuters

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Διέρρευσε η sedan έκδοση του VW Passat, μόνο για την Κίνα

Η ένατη γενιά του VW Passat έκανε το ντεμπούτο της πέρυσι στην Ευρώπη, αποκλειστικά διαθέσιμη ως estate. Ωστόσο, η κινεζική αγορά έχει διαφορετικές προτιμήσεις,...

Ξεκίνησε η παραγωγή του VW Golf facelift

Στα τέλη του περασμένου Ιανουαρίου, η Volkswagen παρουσίασε την ανανεωμένη εκδοχή της 8ης γενιάς του Golf, με το μοντέλο να μπαίνει στην παραγωγή την...