Paul Walker: Του έκλεψαν τα 30 αυτοκίνητα της συλλογής του λίγο μετά τον θάνατό του!

Σχετικά άρθρα

walkers-skyline

Ο Paul Walker, που όλοι γνωρίσαμε μέσω των ταινιών The Fast And The Furious, ήταν λάτρης της αυτοκίνησης και μάλιστα είχε μια τεράστια συλλογή από περίπου 30 σπουδαία αυτοκίνητα, μεταξύ των οποίων μια Porsche 911 GT3 RS, M3 διάφορων εποχών, Nissan Skyline R34, BMW Touring 2002 ’74 και αρκετά άλλα. Η συλλογή του δεν αποτελούνταν μόνο από supercars, αλλά από διάφορα αυτοκίνητα, τα οποία εκτιμά μόνο ένας πραγματικός petrolhead.

Paul-Walker-personal-car-collection

Όλα αυτά τα αυτοκίνητα, βρισκόντουσαν αποθηκευμένα σε μια αποθήκη στην Καλιφόρνια. Τα συντηρούσε και τα φρόντιζε με την βοήθεια του Richard Taylor. Ο τελευταίος τώρα, κατηγορείται από την οικογένεια του Walker, ότι έκρυψε τα αυτοκίνητα, αρνούμενος να πει πού βρίσκονται, με σκοπό να αποσπάσει χρήματα. Και φαντάσου πως αυτό έγινε σε λιγότερο από μια μέρα μετά τον θάνατό του.

Paul-Walker-Car-Collection

Η οικογένεια του Walker, είχε υποβάλλει μήνυση κατά του Taylor, γι’ αυτό τον λόγο, απαιτώντας είτε να επιστραφούν τα αυτοκίνητα πίσω, είτε να αποζημιωθεί με βάση την αξία τους. Παρόλα αυτά, ο κατηγορούμενος αρνούνταν να συμμορφωθεί με αυτό. Σύμφωνα όμως, με πρόσφατες πληροφορίες από έναν δικηγόρο, κάποια αυτοκίνητα πρόκειται πλέον να αρχίσουν να επιστρέφονται πίσω, στη σκιά κάποιου “εμπιστευτικού” συμβιβασμού, που έγινε μεταξύ του κατηγορούμενου και της οικογένειας.

paul-walker-fast-and-furious

Βέβαια, είναι άγνωστο το αν και πόσα έχει πουλήσει από αυτά ο Taylor για ιδίο όφελός του, όπως και το ποια θα είναι η τύχη των αυτοκινήτων που θα επιστραφούν στην οικογένεια. Αναμένουμε με ενδιαφέρον το τέλος αυτής της λυπηρής ιστορίας, που ελπίζουμε να αποκατασταθεί στην μνήμη αυτού του ανθρώπου.

ΠηγήThe Drive

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Δες την Michele Mouton να αντιδρά στη νίκη της στο Rally Ακρόπολις

Η Michele Mouton είναι η πιο επιτυχημένη γυναίκα που συμμετείχε ποτέ στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι και φέτος συμπληρώνονται 50 χρόνια από τον πρώτο της...

H Geely κάνει παγκόσμια διαθέσιμο το νέο premium brand της, Galaxy

Πριν σχεδόν ένα χρόνο, η Geely παρουσίασε το νέο της πολυτελές brand, το οποίο ονομάζει Galaxy. Σήμερα, η κινέζικη εταιρία επιβεβαίωσε ότι θα κάνει...
Autoblog.gr