Η Ουκρανική αστυνομία πήρε 651 Mitsubishi Outlander PHEV

Σχετικά άρθρα

Η Mitsubishi δεν βρίσκεται στην καλύτερη φάση της ιστορία της, ειδικά με την παραδοχή της πως “έκλεβε” στις δοκιμές μέτρησης της κατανάλωσης των μοντέλων της από το 1991, με την εξαγορά του 34% της από τη Nissan να ήταν η μοναδική λύση.

Παρόλα αυτά η αστυνομία της Ουκρανίας επέλεξε το Outlander PHEV για την εθνική της ασφάλεια, καθώς παρήγγειλε 651 οχήματα. Το υβριδικό μοντέλο κινείται από έναν 2,0-λιτρο κινητήρα βενζίνης και δύο ηλεκτροκινητήρες (έναν σε κάθε άξονα), με την ηλεκτρική αυτονομία να ξεπερνά τα 60 χιλιόμετρα.

Η κίνηση μεταφέρεται μόνιμα και στους δύο άξονες μέσω του συστήματος Super All Wheel Control), με μια μπαταρία ιόντων-λιθίου 12kWh να δίνει κίνηση στους ηλεκτροκινητήρες.

To Mitsubishi Outlander PHEV έχει τρία προγράμματα λειτουργίας (EV, series power και parallel hybrid), σύστημα ανάκτησης ενέργειας κατά το φρενάρισμα, κάτι που μεταφράζεται σε 4,95 λίτρα/100 χλμ μέση κατανάλωση στο ιαπωνικό κύκλο δοκιμών JC08.

ΠηγήFacebook

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Υποχώρησαν κατά 5,2% οι πωλήσεις νέων αυτοκινήτων στην Ευρώπη τον Μάρτιο

Μειωμένες κατά 5,2% ήταν οι πωλήσεις νέων επιβατικών αυτοκινήτων στην ΕΕ τον Μάρτιο. Συγκεκριμένα πουλήθηκαν 1.031.875 νέα αυτοκίνητα έναντι 1.089.017 τον Μάρτιο του 2022,...

Γερμανία: Κόπηκαν οι επιδοτήσεις, μειώθηκαν οι πωλήσεις των ηλεκτρικών

Ο απότομος τερματισμός των κρατικών επιδοτήσεων είχε ως αποτέλεσμα οι πωλήσεις ηλεκτρικών αυτοκινήτων να μειωθούν κατά 14,1% στη Γερμανία το πρώτο τρίμηνο του έτους,...