Θα αγόραζες ένα ολοκαίνουριο Fiat Seicento του 2000;

Σχετικά άρθρα

Fiat_Seicento_Hobby_02

Φαντάσου να είχε εφευρεθεί μια χρονοκάψουλα, και να μπορούσες να μεταφερθείς πίσω στο 2000. Θα σκεφτόσουν ποτέ να αγόραζες ένα καινούριο Fiat Seicento, γνωρίζοντας ότι μετά από 16 χρόνια θα το πωλούσες στα ίδια ή και λίγο περισσότερα λεφτά απ’όσο το αγόρασες.

Fiat_Seicento_Hobby_01

Αυτό το σενάριο ισχύει και στην προκειμένη περίπτωση (εκτός της χρονοκάψουλας), καθώς το συμπαθέστατο ιταλικό αυτοκίνητο πόλης ήταν ξεχασμένο σε βιτρίνα αντιπροσωπείας της γείτονος χώρας, έχοντας διανύσει μόλις 24 χλμ. όλα εκ των οποίων ήταν για την παραλαβή του (delivery mileage). Αυτό σημαίνει ότι είναι πρακτικά ολοκαίνουριο, χωρίς ωστόσο να υπάρχει δυστυχώς κάποια φοβερή ιστορία από πίσω.

Fiat_Seicento_Hobby_04

Είναι, όμως, ελκυστικά στους συλλέκτες και δεν είναι καθόλου τυχαίο πως έχει ήδη πουληθεί για €8.500 από την Veloce Classic and Sports Cars, του Δημήτριου Σπυρόπουλου.

Fiat_Seicento_Hobby_03

Να θυμίσω ότι το Seicento παρουσιάστηκε το 1997 και έμεινε στην παραγωγή μέχρι το 2010, με το εργοστάσιο της ιταλικής εταιρίας στη Πολωνία να κατασκευάζει σχεδόν 1,4 εκατ. οχήματα. Το συγκεκριμένο είναι στην έκδοση Hobby, και διαθέτει μεταξύ άλλων και αερόσακο συνοδηγού.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Τα ευρωπαϊκά λιμάνια γεμίζουν με απούλητα αυτοκίνητα

Χιλιάδες αυτοκίνητα είναι σήμερα σταθμευμένα σε πολλά ευρωπαϊκά λιμάνια, πολλά από τα οποία προέρχονται από την Κίνα. Αρκετές αυτοκινητοβιομηχανίες έχουν μισθώσει μεγάλες εκτάσεις σε...