Τι ετοιμάζει η BMW για το Pebble Beach;

Σχετικά άρθρα

BMW-3-0-CSL-Hommage-28

Η BMW γιορτάζει φέτος τα 100 χρόνια ζωής και για τον εορτασμό έκτος από ειδικές εκδόσεις για όλα μοντέλα της, έχει παρουσιάσει και αρκετά πρωτότυπα.

Η εταιρεία ετοιμάζει ένα εντυπωσιακό πρωτότυπο για να το παρουσιάσει στο φετινό Pebble Beach Concourse d’Elegance, με κάποιες φήμες να διαδίδουν ότι θα παρουσιάσει μια νέα M1, αν και μάλλον κάτι τέτοιο φαίνεται απίθανο. Το πρωτότυπο θα πρέπει να είναι ένα μοντέλο με περισσότερο συμβολισμό για την εταιρεία σε σχέση με το 3.0 CSL Hommage που έδειξε το 2015 στο Villa d’Este.

Η εταιρεία, στο δελτίο τύπου αναφέρει:

Για τον εορτασμό της 100ης επετείου, η BMW Βορείου Αμερικής θα παρουσιάσει ένα πρωτότυπο σε παγκόσμια πρεμιέρα και ένα πολύ ιδιαίτερο, φρέσκο ανακατασκευασμένο κλασσικό BMW, κατά την ετήσια συνέντευξη τύπου που θα λάβει χώρα στο BMW Living Legends Garage στη Mazda Raceway Laguna Sega.

Πρόκειται για ένα “συναρπαστικό σπορ concept”, με την BMW, για τον εορτασμό των 100 χρόνων, να φαίνεται πως εστιάζει στην ένδοξη αγωνιστική ιστορία της, οπότε ένα αυτοκίνητο εμπνευσμένο από αυτές τις επιτυχίες δεν θα είναι απίθανο.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Μεγαλύτερη και πιο αεροδυναμική η νέα BMW X3

Η BMW έδωσε στη δημοσιότητα μια σειρά από καμουφλαρισμένες φωτογραφίες της νέας, τέταρτης γενιάς, της X3, που αναμένεται να παρουσιαστεί εντός του 2024. Η...

Η Pagani Alisea γιορτάζει τα 25 χρόνια της Zonda

Οι μεταπτυχιακοί φοιτητές του τμήματος Transportation Design στο Istituto Europeo di Design (IED) του Τορίνο, το ίδιο που φοίτησε ο Αλέξανδρος Λιώκης, ετοίμασαν ένα...