Η VW σκέφτεται μια πιο σπορ έκδοση για το Passat

Σχετικά άρθρα

Πρόσφατα η VW παρουσίασε ένα concept στο κέντρο ανάπτυξης που διαθέτει, στην πόλη της Chattanooga της Βόρειας Αμερικής, το οποίο ήταν κάτι παραπάνω από ένα Passat με R line πακέτο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, εξωτερικά, υπάρχουν ανασχεδιασμένα πίσω φωτιστικά σώματα καθώς και κόκκινες λεπτομέρειες στην μάσκα του αυτοκινήτου και στις δαγκάνες των φρένων, οι οποίες δίνουν μια γεύση από Golf GTI. Εντύπωση κάνουν οι βαμμένες σε μαύρο χρώμα επιφάνειες του αυτοκινήτου, όπως η οροφή, η πίσω αεροτομή και το σήμα οι οποίες δημιουργούν μια όμορφη αντίθεση.

Από τεχνικής σκοπιάς, το αμάξι είναι χαμηλωμένο κατά 20 χλστ., ενώ κάτω από το καπό, η VW δεν έχει διαλέξει ακόμη τον κινητήρα που θα το κινεί, αλλά βρίσκεται ανάμεσα στον γνωστό ατμοσφαιρικό V6 των 3,6 λίτρων με τα 280 άλογα και σε έναν turbo τετρακύλινδρο 1,8 λίτρων ο οποίος θα παράγει πάνω από 250 άλογα.

Στην περίπτωση που εγκριθεί το σχέδιο από την διοίκηση, η VW μπαίνει σε νέα μονοπάτια όπου ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Tο Σεπτέμβριο τα αποκαλυπτήρια της νέας γενιάς του VW Transporter

Στα τέλη του περασμένου έτους, η Volkswagen ξεκίνησε την teasing καμπάνια του νέου Transporter (T7), για να ανακοινώσει σήμερα ότι το μοντέλο θα αποκαλυφθεί...

Η VW παρουσιάζει τα ID.3 GTX και ID.7 GTX Tourer

Τις γρήγορες GTX εκδόσεις των ID.3 και ID.7 Tourer παρουσίασε σήμερα η Volkswagen. Ξεκινώντας από το ID.3 GTX, είναι πισωκίνητο και στην έκδοση GTX...
Autoblog.gr