Άνθρακας η Mercedes GLA Coupe

Σχετικά άρθρα

mercedes gla facelift

Ήταν μόλις χθες που κυκλοφόρησε ένα εσωτερικό έγγραφο της Mercedes που έδειχνε, πως μέσα το 2017 θα κυκλοφορήσει η GLA Coupe, αλλά σήμερα η γερμανική εταιρία έδωσε το αναθεωρημένο έγγραφο που αντικατέστησε την GLA Coupe με την GLA facelift.

Πιθανώς χθες να έκανε λάθος στο έγγραφο, ή να αποκάλυψε άθελά της, πως εκτός από την GLA Facelift, μέσα στο επόμενο έτος θα κυκλοφορήσει και την coupe έκδοση της GLA.

updated-mercedes-benz-2017-roadmap

Η GLA facelift θα διαθέτει επανασχεδιασμένους νέους προφυλακτήρες και αρκετές από τις αλλαγές που έχει η ανανεωμένη A-Class, όπως τα LED φωτιστικά σώματα.

Στο εσωτερικό θα υπάρχει ανανεωμένο σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας με οθόνη 8″ και υποστήριξη Apple CarPlay και Android Auto, νέο πίνακας οργάνων, νέο τιμόνι και νέους διακόπτες. Μηχανικά θα φορά τους ίδιους κινητήρες βενζίνης και πετρελαίου με την κορυφαία GLA 45 AMG να δυναμώνει και να αποδίδει 381 άλογα με 475 Nm ροπής.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Τα ευρωπαϊκά λιμάνια γεμίζουν με απούλητα αυτοκίνητα

Χιλιάδες αυτοκίνητα είναι σήμερα σταθμευμένα σε πολλά ευρωπαϊκά λιμάνια, πολλά από τα οποία προέρχονται από την Κίνα. Αρκετές αυτοκινητοβιομηχανίες έχουν μισθώσει μεγάλες εκτάσεις σε...

Δες μια Pagani Utopia να διασχίζει έναν πλημμυρισμένο δρόμο στο Ντουμπάι

Μια από τις χειρότερες κακοκαιρίες των τελευταίων ετών "χτύπησε" τις περασμένες ημέρες τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, με το Ντουμπάι να μετατρέπεται σε μία απέραντη...