Η BMW εξετάζει εργοστάσιο μπαταριών στη Ταϊλάνδη

Σχετικά άρθρα

BMW-X5-plug-in

Ο υπουργός βιομηχανίας της Ταϊλάνδης, Atchaka Sibunruang, δήλωσε πρόσφατα ότι η BMW εξετάζει σοβαρά την κατασκευή ενός εργοστασίου, που θα παράγει μπαταρίες για τα plug-in υβριδικά μοντέλα της εταιρίας.

Οι εργασίες της ανέγερσης του εργοστασίου είναι να ξεκινήσουν σε περίπου ένα χρόνο, μέσω μιας επένδυσης ύψους 2 δις baht (€51,9 εκατ.). Ο Sibunruang είναι θετικός με μια τέτοια κίνηση, καθώς θα ρίξει αρκετά τις τιμές των υβριδικών μοντέλων στη χώρα του, δηλώνοντας χαρακτηριστικά:

Τα υβριδικά αυτοκίνητα εξακολουθούν να είναι ακριβά, αλλά από τη στιγμή που θα υπάρχει ένα εργοστάσιο και οι μπαταρίες είναι διαθέσιμες, αυτό θα τα καταστήσει προσιτά για τους καταναλωτές.

bmw-hybrid-3-series

Εκπρόσωπος της BMW στην Ασιατική χώρα είπε ότι η εταιρία του δεν θα σχολιάσει άμεσα την είδηση, αλλά θα υπάρχει επίσημη ανακοίνωση την ερχόμενη Δευτέρα. Ο Atchaka δήλωσε, επίσης, ότι η κυβέρνηση της Ταϊλάνδης εργάζεται με την BMW ώστε να της προσφέρει φορολογικά κίνητρα, ώστε να κάνει τη χώρα του το κέντρο για τα plug-in hybrid μοντέλα της.

ΠηγήReuters

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Μεγαλύτερη και πιο αεροδυναμική η νέα BMW X3

Η BMW έδωσε στη δημοσιότητα μια σειρά από καμουφλαρισμένες φωτογραφίες της νέας, τέταρτης γενιάς, της X3, που αναμένεται να παρουσιαστεί εντός του 2024. Η...