Η McLaren δεν θα βγάλει νέα F1

Σχετικά άρθρα

mclaren-f1-by-mso11

Εδώ και καιρό υπήρχαν οι φήμες ότι η McLaren ετοιμάζεται να βγάλει μια νέα F1, ένα αυτοκίνητο που όλοι σίγουρα θα θέλαμε να ξαναδούμε. Η εταιρεία παρουσίασε στην έκθεση της Γενεύης το στρατηγικό της πρόγραμμα Track22, το οποίο περιλαμβάνει 15 νέα μοντέλα μέχρι το 2022 και μέσα σε αυτό φαινόταν ότι θα υπήρχε νέα F1 μέσα στο 2018.

Δυστυχώς, η διάψευση ήρθε από την ίδια την εταιρεία, με το αφεντικό της Mike Flewitt να δηλώνει, ότι δεν πρόκειται να βγει μια νέα F1 μιας και δεν πιστεύει πως υπάρχει μια βιώσιμη επιχειρηματική κατάσταση για αυτό. Ο ίδιος συνέχισε να λέει, ότι συνέχεια τον ρωτάνε αν υπάρχει πλάνο για ένα τριθέσιο supercar, με V12 κινητήρα και χειροκίνητο κιβώτιο αλλά απαντά πως αυτό δεν είναι απαραιτήτως το σωστό πράγμα που πρέπει να κάνει τώρα.

Αυτή την στιγμή, η εταιρεία έχει μερικά ειδικά αυτοκίνητα στην γκάμα της όπως η 675LT Coupe και Spider, οι οποίες έχουν γίνει ήδη sold-out. Βλέποντας την τεράστια επιτυχία που σημειώνουν αυτές οι εκδόσεις, ίσως αφήνουν ανοιχτό το ενδεχόμενο στο μέλλον να δούμε ένα αυτοκίνητο με τα χαρακτηριστικά της F1.

Πάντως αν θέλεις μια F1 και σου περισσεύουν κάποια χρήματα, η McLaren πουλάει μια ή τουλάχιστον αυτό έκανε στα τέλη Απριλίου. Η συγκεκριμένη είναι μια από τις τελευταίες F1 που κατασκευάστηκαν, με κωδικό #069, είναι βαμμένη σε Carbon Black, έχει λιγότερα από 4.500 χλμ και έχει δεχτεί την περιποίηση της MSO.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Μια street-legal McLaren Senna GTR στους δρόμους του Λονδίνου

Πριν 5 χρόνια η McLaren παρουσίασε την Senna GTR, ήτοι την έκδοση του μοντέλου που μπορεί να κινηθεί αποκλειστικά εντός πίστας. Η βρετανική εταιρία έβγαλε...