Σμήνος μελισσών επιτίθεται σε ένα αγροτικό

Σχετικά άρθρα

bees-on-truck

Σίγουρα δεν είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε ένα σμήνος μελισσών να επιτίθεται σε ένα αυτοκίνητο. Πρόσφατα είδαμε να κάνουν “επίθεση” σε ένα Mitsubishi Outlander στην Αγγλία και κάτι αντίστοιχο έγινε και τώρα.

Η ιστορία είναι ακριβώς η ίδια. Ο ιδιοκτήτης του συγκεκριμένου αγροτικού, το άφησε κοντά σε ένα ξενοδοχείο στο κέντρο της πόλης Winnipeg του Καναδά, και καθώς έφυγε κλείδωσε μέσα στο αυτοκίνητο μια βασίλισσα. Οι βασίλισσες έχουν έναν δικό τους τρόπο επικοινωνίας με τις μέλισσες, οπότε τις ειδοποίησε ότι κινδυνεύει και σαν υπάκουες που είναι, πήγαν για να την βοηθήσουν και έγινε αυτό που βλέπεις στην φωτογραφία.

Την λύση έδωσαν οι μελισσοκόμοι της περιοχής, που εντόπισαν την βασίλισσα μέσα στο αγροτικό και στην συνέχεια την έβαλαν μέσα σε ένα κουτί, με τις μέλισσες να την ακολουθούν. Τελικά, όλες αυτές οι μέλισσες μεταφέρθηκαν σε ένα κοντινό μελισσοκομείο.

ΠηγήCBC news

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Τα ευρωπαϊκά λιμάνια γεμίζουν με απούλητα αυτοκίνητα

Χιλιάδες αυτοκίνητα είναι σήμερα σταθμευμένα σε πολλά ευρωπαϊκά λιμάνια, πολλά από τα οποία προέρχονται από την Κίνα. Αρκετές αυτοκινητοβιομηχανίες έχουν μισθώσει μεγάλες εκτάσεις σε...

Δες μια Pagani Utopia να διασχίζει έναν πλημμυρισμένο δρόμο στο Ντουμπάι

Μια από τις χειρότερες κακοκαιρίες των τελευταίων ετών "χτύπησε" τις περασμένες ημέρες τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, με το Ντουμπάι να μετατρέπεται σε μία απέραντη...