Η πρώτη live φωτογραφία της LaFerrari Aperta

Σχετικά άρθρα

laferrari aperta

Η Ferrari επέλεξε να παρουσιάσει την LaFerrari Aperta σε μαύρο χρώμα, αλλά μια κόκκινη πιάστηκε να κυκλοφορεί μέσα στο εργοστάσιο της εταιρίας στο Μαρανέλο. To ανοιχτό hypercar θα βγει σε περιορισμένη παραγωγή 150 μονάδων, με όλες να έχουν ήδη πουληθεί.

Απευθύνεται σε πελάτες και συλλέκτες που αρνούνται να συμβιβαστούν τη χαρά της “ανοιχτής” οδήγηση, ακόμα και όταν βρίσκονται πίσω από το τιμόνι ενός hypercar, με την οροφή να είναι διαθέσιμη τόσο υφασμάτινη, όσο και με αφαιρούμενο carbon πάνελ.

Έχουν γίνει σημαντικές και εκτεταμένες τροποποιήσεις στο πλαίσιο της LaFerrari, με στόχο να διατηρήσει την ίδια στρεπτική ακαμψία με την κλειστή έκδοση. Η αεροδυναμική του αυτοκινήτου είναι, επίσης, περαιτέρω εξελιγμένη ώστε για να εγγυηθεί ότι διαθέτει τον ίδιο συντελεστή οπισθέλκουσας ακόμη και χωρίς την οροφή.

Μηχανικά δεν αλλάζει το παραμικρό σε σχέση με την κλειστή , και έτσι κινείται με τον 6,3-λίτρων ατμοσφαιρικό κινητήρα, απόδοσης 800 ίππων, που συνδυάζεται με έναν ηλεκτροκινητήρα ισχύος 163 ίππων, με την συνολική απόδοση να φτάνει τα 963 άλογα και 900 Nm.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Υπάλληλος τράκαρε μια Ferrari F40

Ένας 24χρονος Γερμανός υπάλληλος της αντιπροσωπείας αυτοκινήτων Mechatronik, είχε την ατυχία να τρακάρει μια Ferrari F40 ενώ την οδηγούσε για να την πάει να...

Ferrari: Δημιουργία ερευνητικού κέντρου για την ανάπτυξη μπαταριών

Η Ferrari εγκαινίασε ένα νέο ερευνητικό κέντρο ηλεκτροχημείας στο Πανεπιστήμιο της Μπολόνια, καθώς ετοιμάζεται να παράγει το πρώτο πλήρως ηλεκτρικό supercar μέχρι τα τέλη...