“Ιπτάμενο” αγωνιστικό όχημα τραυματίζει θεατές

Σχετικά άρθρα

Screenshot 2016-07-26 15.26.01

Ένα τρομακτικό ατύχημα συνέβη την περασμένη Κυριακή σε τοπικό αγώνα πρωταθλήματος μηχανοκίνητου αθλητισμού στην πίστα Wallerfield της Καραϊβικής. Όπως φαίνεται στο βίντεο που κατέγραψε θεατής, αρχικά  ένα αυτοκίνητο βγαίνει εκτός πίστας, καταστρέφοντας τα υποτυπώδη προστατευτικά ελαστικά και ύστερα ένα δεύτερο “εκτός ελέγχου” εξέρχεται με άλμα και προσγειώνεται πάνω στους έντρομους θεατές. Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα, τέσσερα άτομα, συμπεριλαμβανομένου και του οδηγού, μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο με πολλαπλά κατάγματα και η κατάσταση τους χαρακτηρίζεται σταθερή. Ένα από τα θύματα, το οποίο καταπλακώθηκε από το αυτοκίνητο, βρίσκεται σε πιο σοβαρή κατάσταση και εισήχθη στην εντατική.

Ο αντιπρόεδρος του τοπικού αθλητικού σωματείου, Jameer Ali, χαρακτήρισε το συμβάν ως ένα “φρικτό ατύχημα” και πρόσθεσε ότι κάτι παρόμοιο δεν έχει συμβεί ποτέ στο παρελθόν. Ο Ali, ανέφερε ότι οι κερκίδες είναι τοποθετημένες σε επαρκή απόσταση ασφαλείας αλλά θα εξεταστεί το ενδεχόμενο μετακίνησης τους ακόμα πιο μακρυά από την πίστα, ώστε να αποφευχθεί κάποια αντίστοιχη τραγωδία στο μέλλον.

Ο οδηγός του αυτοκινήτου, λόγω της κατάστασης του, δε μπορεί να δώσει εξηγήσεις για το περιστατικό. Αυτό που διαπιστώνει κανείς από το βίντεο, είναι ότι για κάποιο λόγο δεν ανταποκρίθηκαν τα φρένα και το αυτοκίνητο δεν επιβράδυνε πριν την έξοδο από την πίστα. Το σημαντικότερο αυτή τη στιγμή, είναι να ανακάμψουν τα θύματα από τους τραυματισμούς τους και να επιστρέψουν στην καθημερινότητα, χωρίς σοβαρά προβλήματα λόγω του ατυχήματος.

Πηγήcnc3.co.tt

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Υπάλληλος τράκαρε μια Ferrari F40

Ένας 24χρονος Γερμανός υπάλληλος της αντιπροσωπείας αυτοκινήτων Mechatronik, είχε την ατυχία να τρακάρει μια Ferrari F40 ενώ την οδηγούσε για να την πάει να...

Ένα Lucid Air κάηκε ολοσχερώς μετά από πρόσκρουση σε στύλο στη Βαρσοβία

Το περιστατικό συνέβη στη διασταύρωση των οδών Aleja Niepodległosci και Antoniego Madalinskiego στην πρωτεύουσα της Πολωνίας, το πρωί της 19ης Απριλίου, όπου πληροφορίες από...