Ο πρώην διευθυντής του Apple Watch αναλαμβάνει το Project Titan

Σχετικά άρθρα

AppleCarBac

Ο μηχανικός “γκουρού” της Apple, ο ιθύνων νους πίσω από το Apple Watch, o Bob Mansfield, ανέλαβε το κατά τ’άλλα μυστικό project της Apple, το Project Titan. Όπως αντιλαμβάνεσαι το project Titan αφορά το αυτόνομο ηλεκτρικό όχημα που ετοιμάζει η μεγάλη αμερικάνικη εταιρεία.

Ο θαυματουργός κύριος Mansfielf ξεκίνησε να εργάζεται στην Apple στην δύση του προηγούμενου αιώνα, το 1999 και ήταν από τα λίγα στελέχη με τα οποία σχεδίαζαν με τον Steve Jobs και τον Tim Cook το μέλλον της εταιρείας, αλλά και το δικό μας, αφού τα προϊόντα τους άνοιξαν καινούριους ορίζοντες στις ζωές μας, δηλαδή αυτά που γνωρίσαμε ως iMac, iPod, MacBook Air, iPhone, iPad κ.ο.κ.

Σύμφωνα με ανώνυμη πηγή της Wall Stree Journal, πλέον όλοι οι σχετιζόμενοι με τα υπό-project του αυτοκινήτου λογοδοτούν στον Bob Mansfield, κάτι που και πολλοί εργαζόμενοι στην Apple ανακάλυψαν πρόσφατα.

Παρά το ότι η Apple δεν έχει επιβεβαιώσει επισήμως ότι εξελίσσει ένα αυτοκίνητο, θεωρείται κοινό μυστικό, πρόσφατα μάλιστα προσέλαβε τον Sinisa Durekovic, που ανέπτυξε το σύστημα πλοήγησης της Harman, αλλά και επένδυσε ένα δισεκατομμύριο δολάρια στην Didi Chuxing, κινέζικη εταιρεία ride-sharing. Έχοντας προσλάβει ηχηρά ονόματα στα projects που θα ενσωματώσουν ρηξικέλευθες τεχνολογίες στην αυτοκίνηση, η Apple ετοιμάζεται να κάνει θεαματική είσοδο στον χώρο του αυτοκινήτου.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα